reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe :(

A u mnie zaczął się stresik, bo w sumie nie mogę dokładnie opisać co mnie boli. Mała się mocno wierci i główką mnie cały czas uderza nie wiem czy w pęcherz czy się wciska w szyjkę, raczej chyba to drugie. W każdym razie uczucie niezbyt przyjemne, nie wiem czy szyjka się nie otwiera a denerwuję się bo gin ma urlop do września a M jedzie dziś na samoloty do Radomia i wróci jutro w nocy. I oczywiście zaczynam panikować czy przypadkiem nie zacznę rodzić jak go nie będzie. A to dopiero 36 tydzień. Czop mi się nie strzępi, albo nie
zauważyłam:-)
Pocieszcie mnie trochę, że za bardzo panikuję, ale po tylu przedterminowych rozpakowaniach zaczęłam szaleć:-)

reklama
Witajcie, jestem tu pierwszy raz. Cieszę sie, że jest więcej przyszłych mam z podobnymi dolegliwościamu co moje.
Na ból pleców polecam termofor i do łóżeczka. Wspaniale łagodzi bóle. Wczoraj też cierpiałm, ale bolał mnie brzuch i promieniował mi na plecy.
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was bierze preparty z żelazem? Ja biorę o od 4 dni Tardyferon i mam biegunkę i straszny ból brzucha. Dodatkowo biorę Falvit, ale on sam nie wystarcza-sypią mi się wyniki krwi. Pozdr

Syla na mnie na ból pleców najlepiej działaja takie najprostsze ćwiczenia "kocie grzbiety". Kilka razy sie tak delikatnie powyginam i na prawdę czuje się duuuuzo lepiej.Poza tym siedzenie z czyms pod placami a jesli na krześle to w miare mozliwości oparciem do przodu. Tez pomaga...i bądź dzielna!!
A-niutek i nikt Cie biedactwo nie pocieszył :( kochana nos do gówy juz bliżej niz dalej, zobaczysz bedzie dobrze. Nagroda z dnia na dzien coraz bliżej. Niedlugo bedziesz szalała ze szczęścia...a My jestesmy z Tobą pamietaj :):-D:-D
A mi juz łatwiej byloby wymienic co mnie nie boli niz co mnie boli he he
Nawet nie przypuszczałam, że te ostatnie tygodnie ciąży sa takie wyczerpujące.
Ale juz blisko blizej coraz blizej:tak::tak::tak::tak:

A ja mam straszny katar a raczej nos zatkany :-:)-:)-:)-( poradzcie mi co tu jeszcze moge zrobic oprocz mleka z miodem i czosnku bo nie pomaga :no:

u mnie zgaga:wściekła/y:no i od jakiejs godziny bol brzucha jak na okres:-(brzuch twardy jak kamien:sorry:i leci mi jakby woda z galaretka nie ciurkiem ale tak od czasu do czasu splywa?????!!!!!!!!!!!!:shocked2::szok:czekam...

reklama
Do góry