• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

...Za to już tyle razy Szymek mnie obsikał że szok,poprostu lubi bez pieluszki:eek:
Nieraz zrobi z zaskoczenia i niezdąże odskoczyć i znów mamy spodnie do prania:-)

Ja dlatego właśnie jak przebierałam Krzysia jak była malutki to narzucałam mu na siusiaczka tetrową pieluszkę - jak obsikał to ją, a nie mnie :-D

reklama
Miśka, ale Ty mu chyba tych czopków codziennie nie aplikujesz?:szok: :eek: Taki maluszek przecież naprawde nie musi robic kupki codziennie. Moja mała raz nie robiła kupki przez tydzień, przetrzymałam ja i zrobiła sama kupkę normalnej konsystencji i fakt pokaźnej wielkości:-D , ale na pewno nie miała w tym czasie zatwardzenia. :no: Po prostu musiało jej się chyba nazbierać:-D Poźniej juz sie tak nie zdarzyło żebym musiała na kupke czekać tak długo:-) , chociaz teraz czasami tez przez dwa,trzy dni nie robi wcale.;-)

RENEE wiesz u nas to juz trwa prawie 4 tygodnie, najpierw czekałam cały tydzien, mały strasznie sie męczyl, potem do 5 dni, dzisiaj rano mu zaaplikowałam czopek bo brzuszek miala już jak balon i strasznie go meczyło!!! to po 5 dniach, chciaalm czekać dłużej , ale naprawdę już nie mogłam, tak się meczył, że hej!!! naprawdę nie wiem jak długo to moze jeszcze tak trwać??!!

Miśka.. idź może z nim do lekarza.. to może być już choroba ( oby nie) ale na wszelki wypadek warto to zbadać..
na GW jedna z mam miała podobny problem.. bobasy3 (tu masz blog HAnti tam napisała o problemach Syski)

Miśka a czy Maly dobrze przybiera na wadze? bo coreczka mojej koleżanki nie robiła kupek i nie przybierała na wadze i okazało się,że miała jakąś bakterie w jelitkach,która uniemożliwiała wchłanianie pokarmu.Byla z nią w szpitalu przez 2 tygodnie,ale teraz jest wszystko ok.
Popieram Age,idź do lekarza i jak on nic na to wszystko to mu podpowiedz,żeby jakieś badanka zrobić,bo to faktycznie nie jest normalne.

Miśko popieram dziewczyny idz z małym do lekarza, lepiej dmuchać na zimne :-(

A my dzisiaj mamy kontrolę w poradni laryngologicznej. Ja już nie mam siły z tym katarem u Milenki, to dziecko tak się męczy ze obłęd, oczywiście głównie w nocy. Dawałam ten Nasivin i Zyrtec i obniżyłam temp w domu do 20 stopni tak jak kazał lekarz i dalej jest to samo:wściekła/y::-( Zabronił mi używać soli fiz albo wody morskiej ale musiałam jej w nocy zakrapiać ten nos bo ryczała jak lew i oddychać nie mogła :-(:no:
Boże kiedy to się skończy :no: Jak widać jedne dzieci męczą się z kupkami, inne z wysypkami, a moja niunia z wiecznym katarem:-( Najgorsze jest to że człowiek chce pomóc a nie może.

Dziewczyny, bylam z małym u laekarza, kazał przez tydzień brac LAKCID,potem jak nie pomoże to DEBRIDAT, a jak to nie pommoze to jescze cos innego zapisze Leonkowi. Na wadze dobrze przybiera, jest pogodny i zadowolony, zostal zbadany i jest z nim wszystko ok!!! Lekarz mówił, ze tak niby moze byc przez jakis czas, tylko pytanie jak długo?? To wszystko nałożyło się ze szczepieniem i z tym, że zaczełam tracic pokarm, może to miało jakis związek???!!! pytałam lekarza, ale on tylko gdyba, no zobaczymy jak to bedzie

reklama
Miśka rozmawiałam z moją mamą ona pracowała na noworotkach w szpitalu idż lepiej z Leonkiem do lekarza bo to naprawdę nie jest normalne.Aga Mazury chłopcy troszkę przytyli ale może poszło im w zdłuż nie wszeż.
Moja jak nie robiła kupki przez 2 dni to teraz robi 2 razy dziennie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry