reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dziewczyny! mojej nataszce na dziąsełkach zrobiły się takie trzy białe perełki - Pani doktor powiedziała, że to nic takiego i samo się złuszczy i nazwała to "perełki ... jakieś nazwisko" nie pamiętam kogo. Może ktoś coś wie na ten temat, bo się nie łuszczą i chcielibyśmy coś znaleźć na ten temat tylko tego nazwiska nie pamiętamy...

Margolis, to sa perełki absztaina (fonetycznie bo nie wiem jak to sie pisze poprawnie). Moja Anielka tez je ma i nie ma się czym przejmować. Nam lekarka powiedziała, że to coś jak "kaszak" tylko na dziąsełkach i to nie boli a nawet jedną taką perełkę Anielce wycisnęła (dotknęła patyczkiem, którego się używa do ogladania gardła) i rzeczywiście odrazu zniknęło a Aniela nawet nie zrobiła krzywej minki (może dlatego, że już ją trochę miała, wkońcu miała oglądane gardło :dry: ) ale generalnie nic się z tym nie robi samo zniknie. I to nie sa pleśniawki (jak to określił pediatra odemnie z przychodni i niepotrzebnie dziecko aphtinem smarowałam a potem jeszcze nystatyną! ). Nic się nie martw :)

Mam do Was takie pytanko. Moja Zuzinka wczoraj i dzis zrobila zielona kupke. :-( Czym to moze byc spowodowane? Brzuszek ma mieciutki,wiec pewnie Ja nie boli. Czy to moze byc spowodowane tym,ze w piatek wypilam piwko? :baffled: :dry: Czy od czego to tak? Strasznie sie zmartwilam. :-(

Agutko nic się nie martw! Moja Anielka kiedyś (pisałam o tym) robiła zieloną kupke przez dwa tygodnie, i ja w końcu prawie nic nie jadłam...a moja Pani dr od laktacji powiedziała, że to fizjologia i czasem tak poprostu jest... Głowa do góry :-)

Agutko też o tym pomyślałam, ale nie wiesz tego na 100%. Może coś zjadłaś na tej imprezce?:dry:

Co to znowu za perełki? :szok: MIlenka męczy sie z nosem więc nie chcę nawet myśleć o jakiś jeszcze perełkach:no:
Adasia to nie jest alergia bo przy alergii z nosa sączy się a nawet leje "katarek" a Milenie to wszystko w nosie siedzi :wściekła/y:

Mju,dzieki za pocieszenie. ;-) Mam nadzieje,ze kolejna kupka u Zuzi bedzie juz normalnego kolorku... :tak:

Myszolku,nic nie jadlam. ;-) To byla impreza w klubie,no a tam do jedzenia nic nie podaja. ;-)

reklama
Agutka No Nic Się Nie Stało Ale Nie Radzę Ci Karmić Zuzi Po Tak Krótkim Czasie Od Wypicia Piwka , Myślę że Może To Miało Trochę Wpływ Na Kupkę.mogłaś Rano Jej Jeszcze Nie Karmić A Ten Pokarm ściągnąć Z Piersi I Jej Nie Dawać

Do góry