reklama

Dom czy mieszkanie?

Witam

udało odłożyć mi się trochę pieniędzy i chciałbym zakupić dom lub mieszkanie. Niestety nie wiem na co się zdecydować. Myślałam nad tą ofertą arbetdeweloper.pl/domy/radwanice/ jak sądzicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
To zależy.
Jak Gabi była mała to przeklinałam fakt, ze mam dom. Czegoś z dołu zapomnisz i latasz po schodach jak opętana. W te i wewte. Marzyło mi się wtedy mieszkanie. Wszystko na jednym poziomie. Normalnie luksus. Plus wiecznie patrzysz czy bramki zamknięte i czy dziecko ci nie włazi na schody.
Ale teraz jak Gabi już sama chodzi to doceniam fakt, ze mam kawałek ogrodu i ona sobie może sama wyjść i być bezpieczna.
reklama
W stu procentach zgadzam się z koleżankami wyżej zależy kto co woli. Osobiście wolę mieszkanie mniej pracy o nic się nie martwię i nawet ostatnio zainwestowałam i kupiłam mieszkanie na przyszłość córce i 10 km dalej działkę "wypoczynkową" z małym domkiem na jakiegoś grilla z znajomymi jak będzie większa czy coś takiego. Dopiero ma trzy latka ale już coś ma na start

To zależy.
Jak Gabi była mała to przeklinałam fakt, ze mam dom. Czegoś z dołu zapomnisz i latasz po schodach jak opętana. W te i wewte. Marzyło mi się wtedy mieszkanie. Wszystko na jednym poziomie. Normalnie luksus. Plus wiecznie patrzysz czy bramki zamknięte i czy dziecko ci nie włazi na schody.
Ale teraz jak Gabi już sama chodzi to doceniam fakt, ze mam kawałek ogrodu i ona sobie może sama wyjść i być bezpieczna.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry