Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W takim razie dodam wiary również ja.Właśnie takie historie wczesniakow dodają wiary, że może być dobrzedziękuję
![]()
Tak dziś mamy kilogramHej! Mamy juz ten kilogram ?
Co tam u was ?
Uściski i buziaki dla Zuzi, dziękujemy bardzo, mam nadzieję, że i Dominik da radęW takim razie dodam wiary również ja.
Moja Zuzia urodzona pierwszego dnia 29 tyg z wagą 1 kg. Przez niską wagę zaliczona jako skrajny wcześniak. Do domu zabralam ją po 9 tygodniach, teraz ma 2 lata i 5 mcy. Jak narazie bez rehabilitacji, bez wady wzroku (na Cpapie była ponad 7 tygodni), bez problemu ze słuchem, nie choruje.Jak narazie rozwija się bardzo dobrze na kazdej kontroli w poradni slyszalam ze nie ma oznak wczesniactwa.
Tobie życzę samych dobrych wiadomości i dużo zdrówka dla Dominika
Super, oby tak dalej. Bo cuda zdarzają się często :-)Tak dziś mamy kilogramczujemy się ok. Bakterii już brak. A reszta bez zmian
![]()
Podczytuje kibicuje i cieszę się ogromnie z 1kg superTak dziś mamy kilogramczujemy się ok. Bakterii już brak. A reszta bez zmian
![]()