• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Dr Lozinski Pro Familia

reklama
Ja nie prowadzę ciąży u doktora Łozińskiego ale pond dwa tygodnie leżałam na oddziale w pro famili i troszkę poznałam doktora. Jest konkretnym lekrzem. Czasem ciężko się było cokolwiek od innych dowiedzieć. A doktor zawsze dobrze mi wszystko tłumaczył. Więc ja o tym lekarzu mam dobre zdanie :) .

Hej ja troszkę z innym tematem . Przepraszam że się wtrącam ale już nie mogę wytrzymać i nie wiem co myśleć .,: A więc tak mam taki problem a mianowicie spóźnia mi się miesiączka już 7 dni . Byłam wczoraj u lekarza powiedział że na miesiączkę się nie zbiera ale też nie widzi żebym była w ciąży ale podkreślił że może być za wcześnie i żebym przyszła za tydzień i wtedy się okaże czy jestem w ciąży a jak nie to dostanę tabletki na wywołanie miesiączki co do testu robiłam i wyszedł negatywny . Jak myślicie ? Co mam o tym myslec .. ? Z góry dziękuję za odpowiedzi
1f619.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry