• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Druga kreska pod światło

Serduszko30

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny pisze do was bo jestem trochę zmieszana .
Już tłumaczę o co chodzi , jestem po 2 nieudanych ciążach .
Teraz w 11 dniu cyklu miałam 2 dojrzałe pęcherzyki . Gin mówił że na 90 % w tym cyklu się uda , zalecił zrobienie testu 15 stycznia .
O 2:00 wykonałam test ciążowy - okazało się że pod światło i pod kątem widać druga kreskę ale jak przyjrzysz się na test to nie widać nic dopiero widać pod światło . Wiem że pod światło nie czyta się testów ale czytałam już wiele przypadków jeśli chodzi o testy i na poprzednich nie miałam takiej kreski pod światło (więc nie na każdym teście ona jest widoczna ) tak jak inni piszą .
Chciałam spytać was może któraś miała tak że pod światło było widać kreskę ? I okazała się ciąża ?

Załączniki

• IMG_20260115_032737.jpg
    IMG_20260115_032737.jpg
    335 KB · Wyświetleń: 253
reklama
Też oglądałam testy pod światło, pod kątem i w każdy możliwy sposób. Pod słońce, bokiem, z latarka, na zdjęciu zmieniając kolory. Ah... Rozumiem Cię. Niestety ale musisz poczekać i zrobić test jeszcze raz jutro lub pojutrze. 9dpo ja zobaczyłam swoją kreskę, ale ja ja widziałam prawie w każdym cyklu;p 10dpo zobaczyli ją też inni (poza moim mężem bo ten to kreskę dopiero uznam 5dni później jak byla widoczna z kosmosu) a tak naprawdę wszytskie wątpliwości rozwiała bhcg 10dpo która była pozytywna. Więc musisz się na te dwa dni jeszcze uzbroić w cierpliwość, albo coś się pokaże albo nie. Trzymamy kciuki!

Też oglądałam testy pod światło, pod kątem i w każdy możliwy sposób. Pod słońce, bokiem, z latarka, na zdjęciu zmieniając kolory. Ah... Rozumiem Cię. Niestety ale musisz poczekać i zrobić test jeszcze raz jutro lub pojutrze. 9dpo ja zobaczyłam swoją kreskę, ale ja ja widziałam prawie w każdym cyklu;p 10dpo zobaczyli ją też inni (poza moim mężem bo ten to kreskę dopiero uznam 5dni później jak byla widoczna z kosmosu) a tak naprawdę wszytskie wątpliwości rozwiała bhcg 10dpo która była pozytywna. Więc musisz się na te dwa dni jeszcze uzbroić w cierpliwość, albo coś się pokaże albo nie. Trzymamy kciuki!
Tak za 2 dni powtórzę test jeszcze raz .

Ogólnie 30.12 bylam na wizycie u ginekologa widział więcej niż 2 pęcherzyki dominujące.
Powiedział że 31/1 kochać się z partnerem i potem co 2 dzień i 15 zrobić test jak wyjdzie 1 kreska to nic nie ma ale ja w poprzedniej ciąży miałam podobnie.
Kreska była widoczna pod światło , za kilka dni kreska pojawiła się na teście była bardzo blada a jeszcze kilka dni później była już widoczna więc może teraz sytuacja się powtarza nie wiem .
Za 2 dni powtórzę by rozwiać wątpliwości

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry