reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
@Nasturtium , czytaj 🫡.
Dziś będę chłopu robić skrzydełka te w sosie z koncentratu pomidorowego, soku jabłkowego, masła i chilli z przepisu tego Tomasza, co to oddawał fartucha.

Na obiad chłopy w moim domu mają sztamfkartofle (kartofle z przysmażonymi boczkiem i cebulką- to śląska nazwa).

A ja tak- śniadanie jogurt z truskawkami i otrębami w miodzie, na drugie śniadanie jajecznica z surowymi warzywami, teraz na obiad jarmuż z kiełkami stir-fry i grzybami.

Gdzie tu sprawiedliwość? Ja się pytam.

Oni chudzi z moim opą, jak patyki🙈.

my dziś pickę na gotowym spodzie robimy :)
A jutro planuję robić lazanie. Mało dietetycznie w weekend :D
Ja ostatnio w weekendy nie patrzę na dietetyczność wcale, jemy co lubimy, w miarę zdrowo, ale bez przesady😁
Jedyne co bym chciała zmienić to jedzenie owoców w dzień, a nie tuż przed snem jak to robię teraz, ale może wrócę do tego od poniedziałku.

Podziałałam w kuchni- zdrowe naleśniki i skyrnik.
Co u Was dzisiaj dobrego do jedzenia?
Kurczak w curry i kurkumie z czerwoną cebulą i pieczarkami w sosie śmietanowym i frytki 😍 nalesniki z serkiem białym mam z wczoraj i paszteciki z pieczarkami i serem żółtym.
Dzieciakom zapiekanki z bułek zeby ich nie wyrzucić, bo zczerstwiały.

@Nasturtium , czytaj 🫡.
Dziś będę chłopu robić skrzydełka te w sosie z koncentratu pomidorowego, soku jabłkowego, masła i chilli z przepisu tego Tomasza, co to oddawał fartucha.

Na obiad chłopy w moim domu mają sztamfkartofle (kartofle z przysmażonymi boczkiem i cebulką- to śląska nazwa).

A ja tak- śniadanie jogurt z truskawkami i otrębami w miodzie, na drugie śniadanie jajecznica z surowymi warzywami, teraz na obiad jarmuż z kiełkami stir-fry i grzybami.

Gdzie tu sprawiedliwość? Ja się pytam.

Oni chudzi z moim opą, jak patyki🙈.
Twoje menu też bardzo smaczne jak dla mnie :).
A Ty liczysz kalorie?

reklama
Do góry