reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
witam przy kawce i świątecznym cieście:zawstydzona/y:
już mało go zostało dzięki bogu
ja jak 2 lata temu się odchudzi,łam to piersi też mi zmalały ale mnie to cieszyło bo lubię małe cycuszki:tak: a mojemu podobają się takie jakie ja mam;-);-) czyli jak jestem gruba to podobają mu się duże a jak szczupła to małe i tak ma być:-)

cześć dziewczyny, zaglądnęłam na ten watek po poradę bo już mi ręce nogi i co tylko jeszcze mam opadają, wstydzę się sama za siebie bo mam brzuch jak w 8 miesiącu ciąży a ludzie na ulicy mi gratulują tylko ze ja nie jestem w ciąży to takie zenujace... moje dziecko ma już 2 latka a ja jestem w chwili obecnej w takim samym przedziale wagowym jak w ciąży po koniec straszne nie wiem może macie jakieś sprawdzone diety lub ćwiczenia bo jestem załamana, co prawda jeździłam trochę na rowerku w domu ale opadł mi entuzjazm bo efektów brak nie chcę sie faszerować tabletkami bo to rozwalnianie nie dla mnie nie wiem już poradźcie coś:-:)-(

Saga ,poczytaj ten wątek ,chociaż kilka ostatnich stron.Zdecyduj sie na dietę i do dzieła.
Ja polecam MZ,bo jesz wszystko praktycznie,ale obowiązuje rozsadek.

Odezwij sie jeszcze.

Saga,nic się nie przejmuj,ja i wiele innych dziewczyn mamy ten sam problem.Też wyglądam jak w ciąży,choć nie jestem :)Moje dziecko skonczyło dwa lata,wiec postanowiłam wziąc sie za to.trochę poźno,ale do tego trzeba dojrzeć...
Próbowałam diety Dukana,ale okazała się dla mnie zbyt ciężka,więc po 2 tygodniach przeszłam na moją własną dietę,i jestem bardzo zadowolona...
Zrezygnowałam całkowicie z cukru(słodzę słodzikiem)zero ciast,czekolad,batonów,mleko do kawy 0,5%,pieczywo tylko ciemne i tylko 2 małe kromki na śniadanie,płatki na mleku fitness(mleko chude),zero makaronu,jak ryż to brązowy,pieczone mieso-zero smazonego(raczej drób poza kaczką)wędlinki też chude drobiowe,nie jem też ziemniaków,nie smaruję masłem pieczywa. pewnie o czymś zapomniałam ale to zawsze mozesz dopytać.Jestem bardzo zadowolona bo od 09.03 spadło mi 8.1 kg,co naprawde,nawet przy mojej wadze jest zauważalne.Bardzo pilnowalam sie w święta,ale jak sobie przypomniałam ile juz zrzuciłam,to jesc mi sie odechciało...Aha,no i przed posiłkiem piję szklankę wody z witaminami dla odchudzających się-P{OMAGA!!!!Zjadam 1/2 mniej niż bez wody!
staram sie nie łączyć węglowodanów z białkami-jakoś daję radę.Ty też dasz!!jestem pewna!

cześć dziewczyny, zaglądnęłam na ten watek po poradę bo już mi ręce nogi i co tylko jeszcze mam opadają, wstydzę się sama za siebie bo mam brzuch jak w 8 miesiącu ciąży a ludzie na ulicy mi gratulują tylko ze ja nie jestem w ciąży to takie zenujace... moje dziecko ma już 2 latka a ja jestem w chwili obecnej w takim samym przedziale wagowym jak w ciąży po koniec straszne nie wiem może macie jakieś sprawdzone diety lub ćwiczenia bo jestem załamana, co prawda jeździłam trochę na rowerku w domu ale opadł mi entuzjazm bo efektów brak nie chcę sie faszerować tabletkami bo to rozwalnianie nie dla mnie nie wiem już poradźcie coś:-:)-(

poczytaj wątek ostatnie 20 stron
jeżeli chodzi o mnie to dieta Dukana i już

Hej
wpadłam sie pochwalić ,az nie wierzę przez 7 dni ,a w tym 2 dni swiatecznego folgowania podniebieniu ,schudłam kilogram:szok:no w szoku jestem ,ale czułam ,ze coś zgubiłam bo paradoksalnie brzuch mi sie zrobił mniejszy,bardziej płaski:tak:
Moze od tej pory każdego tygodnia 2 dni będe szalała przy stole ,moze to metoda:-D:-D:-D:-D

reklama
smutek smutek smutek ( *) nawet waga się do mnie rano nie uśmiechnęła

Ostatnia edycja:
Do góry