reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

Hej
fajnie ,ze tu takie szczere wyznania sie posypały ,bo czułam sie jak ufo ze swoja wagą tyle schudłam ,a to w końcu nie koniec jeszcze.....by mieć prawidłowe BMI muszę zrzucić 8 kilo jescze,a do wagi idealnej dla mnie 15 jeszcze....:szok::szok::szok::szok::szok:
Ja dalej siłownia ,dalej biegam i sie irytuję ,bo w tym tyg,waga jak zaczarowana:baffled:
po to tu jestesmy zeby mowic szczerze

reklama
HEJ
dawno tu nie zaglądałam :-)

mamusia2008, oj szczerze podziwiam!!!!!
ja po miesiącu i tygodniu na diecie ważę mniej o jakieś 7 lub 8 kg. dokładnie nie wiem :-)
jeden powie, że dużo zrzuciłam, drugi że mało.... rzuciłam Ducana i jestem na Montignacu. no i ten weekend był absolutnie niedietetyczny, bo urodziny miałam i kurcze, pofolgowałam sobie.... ale nic to. zejdzie i to :-)
do idelanej wagi jeszcze mi sporo brakuje, ale już trochę widać, a to buduje!!! chciałabym jeszcze z 15 kg zrzucuć, no, przynajmniej 10 :-D

pozdrawiam was wszystkie i życzę spadków wagi!

Wiem, że nie moderuję już tego działu ale....

Zaglądam bardzo rzadko i za każdym razem widzę to samo...dieta dieta ....zrzucić. Ech jak zakłądałyśmy wątek Duże jest piękne nie miałysmy na celu dublowania podforum dietowego z BB. Fajnie, że chcecie zadbac o swój wygląd i nieco zrzucić, ale zapominacie o sensie istenienia wątku. Miałyście pokazywać jak byc piękną mimo rozmiaru ubrania. Mam wrażenie, że Wam wszystkim Karl Lagerfeld w głowach namieszał.
Obie z Kasią Irlandką inaczej wyobrażałysmy sobie ten wątek. Gdzie takie fotki?
41Qx4t8vQDL.jpg

przecież coś ubieracie? :rolleyes2:

Wiem, że nie moderuję już tego działu ale....

Zaglądam bardzo rzadko i za każdym razem widzę to samo...dieta dieta ....zrzucić. Ech jak zakłądałyśmy wątek Duże jest piękne nie miałysmy na celu dublowania podforum dietowego z BB. Fajnie, że chcecie zadbac o swój wygląd i nieco zrzucić, ale zapominacie o sensie istenienia wątku. Miałyście pokazywać jak byc piękną mimo rozmiaru ubrania. Mam wrażenie, że Wam wszystkim Karl Lagerfeld w głowach namieszał.
Obie z Kasią Irlandką inaczej wyobrażałysmy sobie ten wątek. Gdzie takie fotki?
41Qx4t8vQDL.jpg

przecież coś ubieracie? :rolleyes2:
nie myslalam ze przez to ze sie odchudzamy nie mozmy tu pisac:-(
z tego wynika ze nic tu po mnie, bo walcze z XXl

HMMMM...........no szkoda,czy to znaczy ,ze nie mozemy tutaj pisać:szok:Bo nie czaję.

Ten wątek odzył dzieki wpisom mam walczących z nadwagą.
Mi nikt w głowie nie namieszał,zaczełam dbać o siebie i tyle,walczyć o to chce mieć ,a nie na siłe próbować polubić co mam....:tak:

Megusek ,może zacznij w takim razie z innej beczki i pochwal sie jak pieknie wygladasz....to moze wątek wróci do swojej pierwotnej treści........bo naskoczyłaś na nas ze zdjeciem z jakiejś gazety.mówiąc nam co powinnyśmy pisać...ja przepraszam ,ale cie z wątku nie znam.
W wielu wątkach o jednogłośnie brzmiacej nazwie ,mamy piszą o wszystkim:tak:

No nic ,poczekamy na odzew ,niech sie wszystkie panie udzielające na wątku wypowiedzą i zobaczymy o czym tu bedzie mozna pisać.Pozdrawiam

HMMMM...........no szkoda,czy to znaczy ,ze nie mozemy tutaj pisać:szok:Bo nie czaję.

Ten wątek odzył dzieki wpisom mam walczących z nadwagą.
Mi nikt w głowie nie namieszał,zaczełam dbać o siebie i tyle,walczyć o to chce mieć ,a nie na siłe próbować polubić co mam....:tak:

Megusek ,może zacznij w takim razie z innej beczki i pochwal sie jak pieknie wygladasz....to moze wątek wróci do swojej pierwotnej treści........bo naskoczyłaś na nas ze zdjeciem z jakiejś gazety.mówiąc nam co powinnyśmy pisać...ja przepraszam ,ale cie z wątku nie znam.
W wielu wątkach o jednogłośnie brzmiacej nazwie ,mamy piszą o wszystkim:tak:bo nie chcialabym stracic kontaktu z wami skoro tu nie mozemy pisac

No nic ,poczekamy na odzew ,niech sie wszystkie panie udzielające na wątku wypowiedzą i zobaczymy o czym tu bedzie mozna pisać.Pozdrawiam
no wlasnie pokaz sie megusek, bo duze...a duze jest wielka roznica, uwazam ze moja 3cyfrowa waga wcale nie jest piekna, a juz nie mowie o zdrowiu
zgadzam sie ze watek ozyl dzieki odchudzaniu
gdzies ty byla megusek kiedy watek prawie upadl, i nikt nie pisal

no chyba ze stworzymy inny watek, mowie do dziewczyn ktore odchudzaja sie i tam mozemy sie podzielic naszymi sukcesami, na przyklad duze jest piekne, a chude jest zdrowe:-)bo nie chcialabym stracic kontaktu z wami, skoto tutaj nie mozemy pisac

Ostatnia edycja:
reklama
ale burza się rozpętała:rofl2::baffled:;-)
uważam że,na wątku dietowym piszą wszyscy odchudzajacy się i to czesto są osoby z kości na ości.
Natomiast tutaj dietują osoby z rozmiaru XXL lub XL na L lub M ewentulanie a nie z M na XS.
Dlatego moim skromnym zdaniem wątki te nie dublują się.
Ale może rzeczywiście lepiej stworzyć w Ładnej mamie oddzielny wątek np "z Dużego na Mniejszy"
albo "z XXl na L" itd.To apel do moderatora.

pozdrawiam wszystkich i tych pragnacych zmienić rozmiar i tych którym dobrze jest z tym co mają,dla wszystkich jest tu miejsce :tak::tak::tak::tak:

Do góry