reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

Ale macie fajnie,ja mam rodziców dwie ulice dalej....:)
Więc weekend spędzam w domu :(
IKA co tam deszcz,ważne ze z domu sie wyrwiesz na troche,zmiana otoczenia dobrze robi :)

reklama
witam lubiące siebie gruski ;)
no dziękujemy ex modowi za orzywienie wątku bo troszkę nam przycichł:-)
dziewczynki jesteście kochane jakby co ja z wami ruszam dalej:tak:
ja w dołku -od jakiś 2-3 tyg. waga stoi fakt nie ćwiczę a miałam ale przy 4 małych dzieci wieczorem jestem lekutko wypompowana .Troszkę się dołuje że mi nie idzie a bardzo chcę , choć jestem duża i piękna chcę zostać tylko piękna czy się to komu podoba czy nie
POZDRAWIAM CIEPLUTKO- TRZYMAJCIE SIĘ MOJE CHUDZINKI
i piszcie, piszcie , motywujcie mnie jakoś :crazy:

Bardzo mi przykro jak najeżdzacie na mnie, że Was chcę wywalić z tąd. Niczego takiego nie napisałam. Piszecie tylko w jednym wątku i tylko o deitach i ma wrażenie, że cyferki sa najważniejsze. Może warto poznać sie lepiej, a nie tylko to ile cyfrową macie wagę? Przecież odchudzanie to też ćwiczenia fizyczne, przecież kupujecie ubrania mimo chęci zmiany rozmiaru na mniejszy. Nic o tym tu nie piszecie. Która z Was wspomaga dietę ćwiczeniami? Jakimi?

witam lubiące siebie gruski ;)
no dziękujemy ex modowi za orzywienie wątku bo troszkę nam przycichł:-)
dziewczynki jesteście kochane jakby co ja z wami ruszam dalej:tak:
ja w dołku -od jakiś 2-3 tyg. waga stoi fakt nie ćwiczę a miałam ale przy 4 małych dzieci wieczorem jestem lekutko wypompowana .Troszkę się dołuje że mi nie idzie a bardzo chcę , choć jestem duża i piękna chcę zostać tylko piękna czy się to komu podoba czy nie
POZDRAWIAM CIEPLUTKO- TRZYMAJCIE SIĘ MOJE CHUDZINKI
i piszcie, piszcie , motywujcie mnie jakoś :crazy:

Majeczka a ile Ty ważysz i jaki masz wzrost?
Na zdjęciu widzę jakąś chudzinkę, dlatego pytam :-)
Nie dołuj się. Ja się też dołuję, ale mniej bo wyglądam w miarę ok tylko mam brzuch - oponę, którego nie mogę zlikwidować, koszmar.

Majeczka a ile Ty ważysz i jaki masz wzrost?
Na zdjęciu widzę jakąś chudzinkę, dlatego pytam :-)
Nie dołuj się. Ja się też dołuję, ale mniej bo wyglądam w miarę ok tylko mam brzuch - oponę, którego nie mogę zlikwidować, koszmar.

kochana ta chudzinka na zdjęciu to ja ale 1.5 roku temu, zdjęcie z przed ciąży , teraz wyglądam 25 kilo więcej
waże 79 kg. i mierzę 160 w kapeluszu :)
co do oponki to moja jest meeeeeeeeeega wielka no i mam robić brzuszki ale jak pisałam przy mojej czwóreczce wymiękam

DROGI MEGUSKU NAM RÓWNIEŻ JEST PRZYKRO że na nas najezdzasz że nie piszemy tego czego byś TY chciała i uwierz że piszemy o różnych rzeczach, ćwiczeniach,dzieciach....... wystarczy cofnąć się o kilka stronek, bądż sledzić systematycznie........
a czemu ty już nie udzielasz się na tym wątku? skoro jest dla ciebie ważny , proszę ,kochana zapodaj jakiś temacik ,chętnie podyskutujemy...
a wogóle to ja nie wiem o co kaman z tym kierowaniem o czym mamy pisać?

POZDRAWIAM

Się witam po weekendzie majowym;-):tak:jakże pięknym w tym roku
życzę dobrych humorków na resztę tygodnia wszystkim i tym odchudzającym się i tym nie ....

piszcie piszcie :-):-)

I znowu nic sie nie dzieje,gdzie sie podziały wszystkie mamusie?
Co tam u Was słychać?
U nas nuuuuda,zimno jakoś....Ale na wadze - 13kg!
A jak z waszymi wynikami w odchudzaniu?

ja jestem:-);-)mam taki sam wynik jak Ty Bacówka:tak:;-)zostało mi ok 2 kg do celu i nie wiem czy moge pisać tutaj:rofl2:

reklama
Do góry