Dominika81
Fanka BB :)
Hej. Moja gromadka to syn Oliwier(11l) i córy- Zuzanna (9l) oraz Martynka (4l). I czwarte w głowie
Witaj!
To u mnie tak będzie za rok, bo teraz: 10lat, 8 i 3, no i jeszcze na dokładkę mamy roczniaka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Moja gromadka to syn Oliwier(11l) i córy- Zuzanna (9l) oraz Martynka (4l). I czwarte w głowie
Masz niezłą rozkminkę, ale teraz chyba patrzenie na różnicę wieku i tak nic nie da - po co sobie tym głowę łamaćWłaśnie. U Was idealnie...teraz to wiem, że czwarte powinno być szybciej, żeby mieć dwa duety. Między Oliwierem i Zuzą jest idealna różnoca wieku. Oni zawsze zgrani byli. A Martyna to taki ogonek teraz. Bawią się z nią, dogadują, ale brakuje jej właśnie rówieśnika.
No jasne, że już nie mam wpływu na różnicę wieku. Jaka będzie taka będzie. A czasem mi się takie niby-problemy włączą.Masz niezłą rozkminkę, ale teraz chyba patrzenie na różnicę wieku i tak nic nie da - po co sobie tym głowę łamaćSkoro najmłodsza córa już teraz ma 4 lata, to zanim by się urodziło ewentualne młodsze rodzeństwo, to różnica wieku się zwiększy i przez wiele lat i tak się dogadywać za bardzo nie będą, a to najmłodsze będzie wtedy ogonkiem, jak piszesz
Wrzuć na luz, poczekaj czy mąż będzie gotowy i wtedy się starajcie, jeszcze młoda babka jesteś
![]()