Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak wymiarowo na kwadrat 160x160 czy raczej podłużne typu 80x250
Mamy dzieci prawie w podobnym wieku. Mój średniak jest jak Twoja córka 2012, a najmłodsze to styczniowe 2019 czy grudniowe 2018? Mój najmłodszy z lutowkach 2018 zresztą jako pierwszy otworzył listę miesiaca[emoji38][emoji12]Przywitam się z Wami :-) Ostatnio mocno aktywna byłam na bb jakieś 10 lat temu ;-) jak rodziłam pierwsze dziecko. Teraz już trójka. Najstarszy 9 lat, młodsza 6,5 i najmłodszy 8 miesięcy
. Mam nadzieje, że zagoszczę u Was na dłużej. Nadrobię wątki.
Ja chcę uszyć i właśnie się zastanawiam co się lepiej sprawdzi... U nas napewno minky odpada bo panny się strasznie pocą a w przedszkolu to raczej gorąco.Podłużne jak kołderka dla dziecka, ale są różne wielkości tych zestawow musisz pogrzebać w necie coś na bank znajdziesz.
U mnie corka lipiec 2010, synek kwiecien 2015 I corka czerwiec 2018☺Mamy dzieci prawie w podobnym wieku. Mój średniak jest jak Twoja córka 2012, a najmłodsze to styczniowe 2019 czy grudniowe 2018? Mój najmłodszy z lutowkach 2018 zresztą jako pierwszy otworzył listę miesiaca[emoji38][emoji12]