Heda
Fanka BB :)
A ja dziś byłam na prenatalnych i wg USG jest wszystko ok. Dzidzi A ma się dobrze i mierzy całe 7cm. Niestety nie chciała się ujawnić i nie znam płci. Po drodze trafiłam na fajny sklep i udało.mi.sie kupić super bluzy dla dzieci.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wieści. Cieszymy się razem z Tobą. Zakupy cudne. Te puchate bluzy sliczne i te z owieczka. Łowy udane. Powiedz gdzie można takie dostać może też mam szansę, a nawet nie wiem.A ja dziś byłam na prenatalnych i wg USG jest wszystko ok. Dzidzi A ma się dobrze i mierzy całe 7cm. Niestety nie chciała się ujawnić i nie znam płci. Po drodze trafiłam na fajny sklep i udało.mi.sie kupić super bluzy dla dzieci.Zobacz załącznik 904802Zobacz załącznik 904803Zobacz załącznik 904804
Sklep nazywa się terranova. W życiu tam nie byłam. A okazuje się że mają sporo sklepów w każdym większym mieście. Mają też sprzedaż online. Bluzy super gatunkowo. I cena do przełknięcia ok 40zl za sztukę. Najmniejszy rozmiar to 3 co odpowiada 98mniej więcej i tu się cieszę że moje panny takie duże bo bluzy pasują idealnie.Super wieści. Cieszymy się razem z Tobą. Zakupy cudne. Te puchate bluzy sliczne i te z owieczka. Łowy udane. Powiedz gdzie można takie dostać może też mam szansę, a nawet nie wiem.
Dzięki, zajrzę dziś wieczorkiem na ich stronkę może i ja coś wyhacze dla moich facecików.Sklep nazywa się terranova. W życiu tam nie byłam. A okazuje się że mają sporo sklepów w każdym większym mieście. Mają też sprzedaż online. Bluzy super gatunkowo. I cena do przełknięcia ok 40zl za sztukę. Najmniejszy rozmiar to 3 co odpowiada 98mniej więcej i tu się cieszę że moje panny takie duże bo bluzy pasują idealnie.
Faktycznie fajne rzeczy. Tylko tej rozmiarowki nie rozumiem. Jaki numer odpowiada chlopiecemu rozmiarowi 110 czy też 116 i 158? Orientujesz się? Na Antosia nic nie znajdę, bo on to rozmiar 74/80.Sklep nazywa się terranova. W życiu tam nie byłam. A okazuje się że mają sporo sklepów w każdym większym mieście. Mają też sprzedaż online. Bluzy super gatunkowo. I cena do przełknięcia ok 40zl za sztukę. Najmniejszy rozmiar to 3 co odpowiada 98mniej więcej i tu się cieszę że moje panny takie duże bo bluzy pasują idealnie.
98 to 3Faktycznie fajne rzeczy. Tylko tej rozmiarowki nie rozumiem. Jaki numer odpowiada chlopiecemu rozmiarowi 110 czy też 116 i 158? Orientujesz się? Na Antosia nic nie znajdę, bo on to rozmiar 74/80.
...u mnie masz jak w banku do św Tadeusza Judy[emoji4] Trzymam kciuki za wyniki. Bez wzgledu jakie by nie były odezwij się. Tule i nie martw się. Pamiętaj, że jeśli potrzebujesz pogadać to jesteśmy.Dobry wieczor dziewczyny.
Zamilkłam na jakis czas co by ciezarnych nie dołowac swoimi nastrojami. Napisze tylko ze w srode mialam amniopunkcje, pierwsze wyniki maja byc do srody. Takze prosze o modlitwe. pozdrawiam.