• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dwa różne testy pozytywne.

Kochani zaczynam wariować.Jeden test zrobiony 28dc,a drugi 30dc.Oba z porannego moczu.Mam wrażenie że na tym drugi teście te kreski są jaśniejsze a powinny być chyba ciemniejsze.Czy to zależy od tego z jakiej firmy jest test?Tak wiem powinnam iść na betę ale z tego wszystkiego to się teraz boję,że może być poprostu coś nie tak.Prosze podnieście mnie na duchu.
IMG_20220808_163601.jpg
IMG_20220808_163659.jpg

reklama
Piękne krechy, dawno tu takich nie było. Tylko nie wiem po co robić drugi test skoro pierwszy wyszedł bezsprzecznie pozytywny? Testami ciążowymi nie sprawdza się przyrostu. Idź dwa razy na betę w odstępie 48h, innej rady nie ma.

Piękne krechy, dawno tu takich nie było. Tylko nie wiem po co robić drugi test skoro pierwszy wyszedł bezsprzecznie pozytywny? Testami ciążowymi nie sprawdza się przyrostu. Idź dwa razy na betę w odstępie 48h, innej rady nie ma.
No właśnie jest u mnie strach,żeby nie dowiedzieć się że coś nie tak,martwię się,bo ciąży nie planowałam,a w czerwcu byłam na zwykłym USG i wyszedł mi jakiś mały mięśniak i w 8dc miałam bardzo cienkie endometrium,i to endometrium mnie martwi że jeżeli było cienkie to niestety ciąża może się nie utrzymać.

Mi pink w 27 dniu cyklu (i to ten super czuły- czułość 10) wyszedł tak. Dzień później beta 122. Od tej pory średnio wierzę w ich czułość.

Załączniki

• 493e193f-8d8b-494f-b84b-574899599164.jpeg
    493e193f-8d8b-494f-b84b-574899599164.jpeg
    18,8 KB · Wyświetleń: 73
Ja zrobiłam test i były mocne krechy,za dwa dni zrobiłam właśnie z pinka i była jaśniejsza kreska przerażona ze beta spada pojechałam na krew ale beta podwoiła się,wiec spokojnie sprawdź czy beta rośnie co 48 h :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry