• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dwie kreski!

Meow

Początkująca w BB
Jestem trzy miesiące po ciąży biochemicznej. Dziś ujrzałam dwie kreski, okres planowo dopiero jutro. Powtórzyłam test, również pozytywny. Lekarz dopiero za tydzień. Czy warto zacząć brać duphaston? Mam całe opakowanie w domu

reklama
Jak wyżej. To jest lek na receptę. Powinno się go przyjmować tylko z i według zaleceń lekarza. Nie rozumiem tej skłonności do przyjmowania leków bez konsultacji z lekarzem za to po konsultacji na forum. Tym bardziej w ciąży.

Poprzednio lekarz przepisał mi to na podtrzymanie ciąży ale było już za późno. Nie chcę znów poronić a wizyta dopiero za tydzień. Po prostu się boje...

Jestem trzy miesiące po ciąży biochemicznej. Dziś ujrzałam dwie kreski, okres planowo dopiero jutro. Powtórzyłam test, również pozytywny. Lekarz dopiero za tydzień. Czy warto zacząć brać duphaston? Mam całe opakowanie w domu
A bralas go przy tej biochemicznej? Bo jesli tak,to moze zadzwon do gina i zapytaj czy tym razem tez masz brac.Nie bralabym nic na wlasnă rękę.

reklama
Poprzednio lekarz przepisał mi to na podtrzymanie ciąży ale było już za późno. Nie chcę znów poronić a wizyta dopiero za tydzień. Po prostu się boje...
Duphaston mógłby ewentualnie pomoc przy niedoborze progesteronu. A to zaledwie jedna z możliwych przyczyn ciąży biochemicznej czy wczesnego poronienia. Lepiej zrobić progesteron na własną rękę przed wizytą/ teleporadą zamiast brać hormony w ciemno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry