reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dział Zamknięty

reklama
Agik - nie masz wejscia, bo nie wszystkie czerwcowki je maja. Ale mysle, ze jesli bedziesz sie tu udzielac to za jakis czas dostaniesz tez dostep do zamknietego.

Po poczytaniu sobie tego wątku stwierdzam , że trochę to dziwne i niesprawiedliwe. Jestem nową forumowiczką, ale jak w którymś poście napisała Efilo:"Z drugiej strony nowicjuszki też chcą uczestniczyć w pełni w forumowym życiu". I dokładnie. Szczerze, to nie pomyślałam, że na takim babskim tym bardziej ciążowym forum porobią się jakieś dziwne podziały i poczułam się niemiło.
Nie chcę być w żadnym razie złośliwa bo nie o to mi chodzi ale pomyślcie co czują inne dziewczyny, takie "odsunięte" i jakby zależne od innych, ważniejszych forumowiczek.
Aha, bo może ja po prostu nie rozumiem, jaki był sens zakładania takiego zamkniętego działu. Liczę, że mi wytłumaczycie.
Pozdrawiam.

reklama
Agik - to nie jest tak, ze ktoras jest wazniejsza itd. Ale dzial zamkniety jest takim miejscem, gdzie pisze sie czasem rzeczy przeznaczone wylacznie dla wiadomosci zaufanych osob. Jak juz ktoras pisala wiele tu bylo dziewczyn, ktore napisaly kilka postow i sluch po nich zaginal. Kazdy zreszta moze sie zarejestrowac na forum a pozniej np. trolowac...I nie bierz tego absolutnie do siebie. Gwarantuje Ci, ze jak zapoznasz sie dobrze z dziewczynami na widocznych w czerwcowkach watkach to nikt nie bedzie mial nic przeciwko Twojej obecnosci na zamknietym. I tu nie chodzi o wywyzszanie sie lecz o ochrone wlasnej prywatnosci. Sama zreszta nie chcialabys chyba, zeby kazdy mogl czytac Twoje wyznania i ogladac zdjecia.

Do góry