redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
nasz kombinezon(firma lokalna;-)) i udalo mi sie przez przypadek wylicytowac kurtke na allegro za 15 zl
pokaze jak przyjdzie
pokaze jak przyjdzieDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
pokaze jak przyjdzie
Redaktorka super ten kombinezon. Tylko moze mi sie wydaje ale on jakis taki wiekszy co?
na moje oko to dla 2-3 latka, na ok. 116 cm lub wiecej, no ale coz tesciowa dobrze chciala, bedzie moze za rok
majeczkaw tym kombinezonie na pewno bosko bedzie wyglądać

wspomnialam wczesniej,ze wylicytowalam kurtke dla Mai na allegro, przez przypadek, bo ogladalam sobie i licytowalam tak, ze nie osiagnelam ceny minimalnej........ale okazuje sie, ze sprzedawca i tak moze sprzedac dana rzecz nawet gdy ta nie osagnela jego ceny(wyjasnil mi to lopatologicznie brat) i w ten sposob stalam sie wlasicicelka 1 kurteczki.......gdy.......przyszlo ifno,ze kolejna kurtka jest juz moja
no i ten tego, ja jeszcze zailicytowalam dwie
ale,ze glupi to ma szczescie, to okrycia wierzchnie Mai nie kosztuja majatek

na Julke80 za duze
to moje dziecko rzeczywiscie do cielaków nalezy bo my juz 98 jak pisałam wcześniej
a czapusia sliczna i Wojtkowi tez pasuje

czapeczka tez sliczna....co powiesz na spikniecie naszych dzieci w przyszlosci...10 lat roznicy bardzo mi pasuje, facet bedzie juz dorosly, bedzie wiedzial czego chce...no chlopcy wolniej dojrzewaja od dziewczynek ;-)
teraz zadne sniegi nie straszne;-)