reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
redaktorka- fajne zestawienie kolorków:tak::tak: majeczkaw tym kombinezonie na pewno bosko bedzie wyglądać:tak::tak:

a my dostaliśmy od teściów kolejna paczuszke ubranek z coccodrillo
  • zieloną, sztruksową sukieneczkę (rozmiar 80, ale jest tak duża,że pewnie z rok julka na założenie jej poczeka)
  • oliwkową bluzeczkę koszulkową na guziczki
  • wełniany golfik
  • 2 bodziki z długim rękawem
  • beżową bluze z kapturem
bardzo sie cieszę, bo znowu nie musze niczego julce kupować...a z resztą julka dzięki teściom ma tyle ubrań, że niektórych jeszcze ani razu nie założyła...

Ewa, pozazdrosci tesciow z gustem:tak:

a mi prosze pogratulowac...hmm glupoty:dry:wspomnialam wczesniej,ze wylicytowalam kurtke dla Mai na allegro, przez przypadek, bo ogladalam sobie i licytowalam tak, ze nie osiagnelam ceny minimalnej........ale okazuje sie, ze sprzedawca i tak moze sprzedac dana rzecz nawet gdy ta nie osagnela jego ceny(wyjasnil mi to lopatologicznie brat) i w ten sposob stalam sie wlasicicelka 1 kurteczki.......gdy.......przyszlo ifno,ze kolejna kurtka jest juz moja:eek: no i ten tego, ja jeszcze zailicytowalam dwie:sorry:

w tym na moje szczescie, w pierwszej mnie przelicytowali, natomisat do zakonczenia drugiej zostala godzina.......

plakalam,ze nie mialam kurtki dla Majki, to teraz bede miala 3:sorry:ale,ze glupi to ma szczescie, to okrycia wierzchnie Mai nie kosztuja majatek:-p

to tak na marginesie z zycia poczatkujacego allegrowicza..........

redaktorka:-):-):-)
a ja Wam pokażę nową czapkę i rękawiczki (szalik mają dowieźć) Alutki, chciałam kolorystycznie dopasować do: zielonej kurtki, ciemnobeżowej kurtki, granatowego kombinezonu i różowego kompletu z grubaśnego polaru;-)
na zdjęciach Wojtek, który pozwolił się sfotografować w zamian za grę na komputerze:-p

Redaktorka- no to teraz Majka może tarzać sie w sniegu, nawet jak kurtka przemoknie to mamusia będzie miła jeszcze w zanadrzu:-D
Ewa- tylko pozazdroscic tesciów, oj lubisz ich no nie??:tak::-Dna Julke80 za duze:szok: to moje dziecko rzeczywiscie do cielaków nalezy bo my juz 98 jak pisałam wcześniej:baffled:
Bedyta- nie ma to jak znaleźć złoty środek:-D a czapusia sliczna i Wojtkowi tez pasuje:-D

Bedyta- wojtek jest genialny :-D:-D:-D:-D czapeczka tez sliczna....co powiesz na spikniecie naszych dzieci w przyszlosci...10 lat roznicy bardzo mi pasuje, facet bedzie juz dorosly, bedzie wiedzial czego chce...no chlopcy wolniej dojrzewaja od dziewczynek ;-)

Redaktorka- chialas dobrze :-D teraz zadne sniegi nie straszne;-)

Ewa- super ciuszki i tesciowie do pozazdroszczenia...chociaz ja tez nie moge nazekac, zawsze jak przyjezdzamy do nich to mala jest obkupowana ciuchami i innymi roznosciami ;-)

reklama
Bedyta, czapeczka czaderska no a jaki model, fiuu fiuuu:-):-)

ha, skonczylo sie na 2 kurtkach, tamta przelicytowali, chociaz moze sie skusze, bo to kurtka na korzuszku w zajebista krate:tak:

Do góry