reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Leyna nic sie nie martw...ja wszystko co mam to od bratowej po Antosiu a sama nic nie kupuje teraz dlatego , ze niewiem jaka duza urodzi sie moja panna..czasy komuny mineły sklepow i towaru nie brakuje ;) na sam pocżatek mam wystarczająco duzo chyba ze 20 body..jak urodze to wtedy kupie..nie ma co panikowac..

reklama
JAAGA, ale Ty masz ciuszki po bratowej a ja nie mam od kogo dostać, więc muszę kupić
też nie wiem jaki duży będzie Piotruś, ale obawiam się, że jeden śpioszek z kaftanikiem i 1 pajacyk nie wystarczą ;)

Leyna, to body kosztowalo chyba 19,90zl - o ile pamietam. Plus te skarpeteczki - 7,90 zl za 2 pary. W ogole wiekszosc body w H&M jest w cenie 20-40 zl.
Letna, masz spora juz wyprawke - ja oprocz tych ciuszkow nie mam nic wiecej! Nawet nie wiem jaki model wozka, jakie lozeczko itd. - non stop mam jakas inna koncepcje...
A ciuszki mam czesc na 56 cm (to od siostry T.)i czesc na 62 cm - licze, ze nie bedzie wieksza po porodzie :) Potem bedzie sie stopniowo garderobe wymieniac.

Jaaga 20 body, to o czym ty mówisz, ja mam dopiero 3 szt.
No właśnie nie wiem jak to u mnie będzie, czy któś mi coś da po swoim dzidziolu czy nie, nie chcę wypytywać, bo to może postawić te osoby w trudnej sytuacji, ale nie moge też czekać do ostatniej chwili, bo sie okaże że dziecko nie ma w czym wyjść ze szpitala  :-[ Też nie wiem jak duże się urodzi, ale to dziewczynka więc parę rzeczy mam w rozmiarze 56, reszta na 62.
A najwyżej po porodzie Piotrek będzie latał po sklepach za ciuszkami, jak czegos braknie ;D

a ja już się przymierzam kupić łóżeczko.. niestety łóżeczko z miśkiem przelicytowane ;-((
Ale kupię najzwyklejsze 120/60 pościel dla Niuni już mam upatrzoną i u tego samego sprzedawcy kupie pieluchy i inne

piknepszczki0gi.jpg

komplecik12up.jpg
z rozkiem w komplecie.. ;D

no i muszę się wam pochwalić...siostra nakupiła mi też trochę ciuszków używanych w Szwecji...aż mnie zaskoczyła,właśnie ona obiecała mi wózek..ale teraz to na wózek chyba nie będzie.. 8) 8)
czekam na paczuszkę,może do niedzieli dojdzie.. :)

cudnoci9rh.jpg

cudnocicd0bz.jpg

Frutisku, pościel śliczna, też się na taki wzór w wersji 3-częściowej szykuję;) A wyprawkę juz sporą i cudną masz ;D

Silunia i Frutisek jesli planujecie jakies większe zakupy dla dzidzi do polecam wam hurtownie na uli. Św Kingi(okolice tandety-podgórze) ponoc jest o wiele taniej i dostaje sie spore rabaty. :D

Frutisku, wyprawke to Ty masz juz calkiem spora!
A ta posciel w pszczolki tez ogladalam i chyba rowniez ja zakupie :)

reklama
Jagga dzieki , ale ze mnie krakuska nie mam pojecia gdzie jest ulica sw.kingi , musze poszukac na mapie !!!
moze uda sie jutro cos podzialac w tym kierunku ;D

Do góry