reklama

dzidziusiowe boleści

Wlasnie dzisiaj na wizycie uslyszlalam od lekarza to samo..ze to normalne..i ze pewno mleczko w nosku sie zapchalo..a i odrchy podobno do miesiąca powinny ustapic..uff!troche mi ulzylo...Brianek ma sie bardzo dobrze i przybral juz 60 dkg:):)przez 2 tyg..kawal z niego chlopa:)

reklama
Mój synuś od dnia wypisania ze szpitala do wtorku, czyli przez 2 tyg i 1 dzień przybrał 970 gram ( żarłoczek mały :D )

Co do tego chrapania to moja dr mówiła, że to przez obrzęk śluzówki w nosku wywołany tą alergią na mleczko. Po tym co piszecie to już nie wiem od czego to chrapusianie. ???

OSKAREK wczoraj miał kolkę ,strasznie się prężył i nie mógł usnąć ,przemordowaliśmy się tak ze dwie godziny ale na szczęście przeszło i dzisiaj jest spokój .Zaaplikowaliśmy dzisiaj herbatkę plantex i były pierdziochy nie z tej ziemi ;D :laugh: :laugh:

Ewan a czy debridat jest bez recepty? bo znam ten lek ale nigdy go nie kupowalam a wiem ,ze jest swietny.Chyba przy nastepnej wizycie zapytam czy moge go dawac ::)

A ja mam pytanie co do proszku TROISTY.wlasnie naczytalam sie o tym jaki to jest swietny na kolki!..czy wiecie cos na ten temat???moze ktoras z was go podaje maluszkowi??????

debridat jest u nas na receptę, ja kupiłam po znajomosci bez, działa!

proszek troisty stosuje ale u małego działa dopiero po 2 godzinach, to stary, sprawdzony lek tylko nie wolno przesadzic iwonko, bo to ma działanie przeczyszczajace!

reklama
Ja wybieram sie dzis z malym do lekarza ::) zapytam o ten debridat bo juz nie wiem co robic :( maly je na raty bo caigle go stawiam do pionu zeby mu sie odbilo, w koncu biedak sie meczy i przestaje jesc.dziasiaj rano po jedzeniu i w trakcie chyba 5 razy mu sie odbijalo. Jak sie bidak ma najesc w takich warunkach?Poza tym w ogole nie oddaje gazow, moze raz na dobe pryknie sobie cichutko ale nic wiecej.Jak mi nie zapisza tego dbridatu to tez chyba sobie go zalatwie :-[

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry