Bidulki naprawde z tych naszych pociech,no a przy okazji i My sie meczymy co za wstretne chorobska!!!! 

Niech szybko zdrowieja Nasze cudenka:-)
Dziewczyny czy ktoras wie moze w jakiej kolejnosci wychodza zabki? najpierw na gorze czy na dole? Dzisiaj masowalam dziaselka Wikuni i wyczuwam chyba zabek u gory kolo jedyneczki ,ale nie jestem pewna czy to mozliwe..

Niech szybko zdrowieja Nasze cudenka:-)
Dziewczyny czy ktoras wie moze w jakiej kolejnosci wychodza zabki? najpierw na gorze czy na dole? Dzisiaj masowalam dziaselka Wikuni i wyczuwam chyba zabek u gory kolo jedyneczki ,ale nie jestem pewna czy to mozliwe..

chociaż ostatnio podpatrzyłam w mojej przychodni ze jest taki lekarz który ciągle ma mnóstwo pacjentów (prediatra) i jak przyjmuje to biega do laboratorium z jakimiś papierami
 chociaż ostatnio podpatrzyłam w mojej przychodni ze jest taki lekarz który ciągle ma mnóstwo pacjentów (prediatra) i jak przyjmuje to biega do laboratorium z jakimiś papierami  stwierdziłam ze musi być dobrym lekarzem skoro osobiście sprawdza wyniki i konsultuje z innymi lekarzami no i strzał w 10
 stwierdziłam ze musi być dobrym lekarzem skoro osobiście sprawdza wyniki i konsultuje z innymi lekarzami no i strzał w 10 zadzwonił do laryngologa i umówł nas na już...dostała antybiotyk i po dwóch dawkach był spokój zaczęła się śmiać
 zadzwonił do laryngologa i umówł nas na już...dostała antybiotyk i po dwóch dawkach był spokój zaczęła się śmiać