reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dzidziusiowe boleści

Bidulki naprawde z tych naszych pociech,no a przy okazji i My sie meczymy co za wstretne chorobska!!!!:wściekła/y:
Niech szybko zdrowieja Nasze cudenka:-)
Dziewczyny czy ktoras wie moze w jakiej kolejnosci wychodza zabki? najpierw na gorze czy na dole? Dzisiaj masowalam dziaselka Wikuni i wyczuwam chyba zabek u gory kolo jedyneczki ,ale nie jestem pewna czy to mozliwe..:tak:

reklama
Nasza noc też była dziś lepsza. Poszedł spać o 21, pobudka o 23 potem o 4 i o 7 rano to jak na Michała rewelka aż się wyspałam hihihihi

Moj Kubulek Miał Dzisiaj Goraczke 38,6 Boroczke Zastosowałam Nurofen I Viburkol I Troche Lepiej Jest Zmierzlutki Ale To I Tak Twardziel

Kochanym chorowitkom dużo zdrówka życzę, żeby jak najszybciej wracały do formy biedulki nasze!

WIKI w pierwszej kolejności przebijają się dolne jedynki, ale są wyjątki i to wcale nierzadkie..

Ja tez slyszalam ze najpierw sa dolne jedynki, ale tak jak pisze amko sa wyjatki. Wiki jak nie jestes pewna to najlepiej wsadz malej lyzeczke do buziulki i przejedz po dziaselkach, jak bedzie zabek to bedzie stukal o lyzeczke. To taki stary ludowy sposob;-)

Juz wszystko wiem :-) ...wczoraj jak jej masowalam dziaselka to wyczulam cos u gory ale to nie zabki raczej,poprostu cos twardego ma ale to dziaselka sa...natomiast dzisiaj rano zobaczylam na dole 2 zabki tzn jeszcze sie nei przebily ale juz je widac wyraznie sa wyrzlobione w dziaselkach,smiesznie to wyglada hehe takie dwa rowniutkie zabki..pewnie juz niedlugo sie przebija i wyjda:tak: :-) :-)

z tymi lekarzami to oszlaeć można , znaleźć dobrego to jak szukanie igły w stogu siana...:sick: ja ciągle trafiam na konowałów :baffled: chociaż ostatnio podpatrzyłam w mojej przychodni ze jest taki lekarz który ciągle ma mnóstwo pacjentów (prediatra) i jak przyjmuje to biega do laboratorium z jakimiś papierami :confused: stwierdziłam ze musi być dobrym lekarzem skoro osobiście sprawdza wyniki i konsultuje z innymi lekarzami no i strzał w 10:tak: okazało się ze to chyba najlepszy lekarz w Warszawie trafiłam przypadkiem bo miał okienko od razu wiedział co się dzieje z dzieckiem był przemiły, w całym gabinecie na ścianie wiszą zdjęcia "jego" dzieciaczków...lekarz w szpitalu powiedział ze wirus a on od razu stwierdził ze ucho:szok: zadzwonił do laryngologa i umówł nas na już...dostała antybiotyk i po dwóch dawkach był spokój zaczęła się śmiać :tak: ale niestety lekarz ma komplet pacjentów i nie może małej prowadzić a le za to jak bedzie chora to tylko do niego :tak: moją pseudo-lekarke już zmieniłam na inną mam nadzieje ze lepszą bo gorszej to nie może być

reklama
Masz Racje Ja Nie Wiem Co Sie Dzieje Z Tymi Lekarzami Cholera Nie Mam Powołania To Sie Nie Cisne Szlag Mnie Trafia Wszystkiego Masz Sie Do Myslec A My To Niby Co Mamy Byc Wszystko Wiedzace

Do góry