reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dzidziusiowe boleści

Biedactwa,Adasiu,Michałku,obyście szybo wyzdrowieli kochane szkrabiki!
Martynka jest dzielną,sliczną dziewczynką,mam nadzieję,że chociaz ta rozwórka pomoże bo wygląda to strasznie....całuski dla małej księżniczki!
Iwona,napewno Oleńka sobie poradzi z tą szerszą pieluszką,zanim sie obejrzysz,będzie miała śliczne i równiutkie bioderka,trzymamy kciuki!

reklama
Biedne chorutkie malenstwa!!! Oby te dziadostwa sobie üposzly w cholere i zostawily nasze skarby!!! Dzieci wracajcie do zdrowia a te co nie choruja to niech dalej beda zdrowiutkie!!!

Duzo zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow zyczymy:tak: :-)
jagusiu widze ze nie tylko polska sluzba zdrowia jest do dupy. szok:wściekła/y: :szok:
Ja na razie nie moge narzekac, odpukac:tak:

No i Julinek ma goraczke, mam tylko nadzieje ze to "tylko" po tym szczepieniu a nie nic wiecej. Biedactwo, cala noc przeplakana..a ja myslalam ze to zeby i nawet jej temperatury nie zmierzylam, dopiero nad ranem, glupia matka:no: Dalam jej czopek na zbicie temperatury i zobaczymy. Nigdzie sie nie ruszam, a mielismy dzis robic wspolne duze zakupy, wyslalam meza:happy:

Adaś dziękuje za życzenia:tak: DZisiejsza noc była super. Pierwszy raz si ę obudził o 23 a potem dopiero o 6.40.:szok: Za to od rana nie chciał juz spać dopiero teraz usnął przy jedzeniu....

JAguś trzymajcie się z Julinkiem dzielnie! I nic się nie martw tym że nie sprawdziłaś temperatury bo dzieci naprawdę radzą sobie lepiej z gorączka niż dorośli. Spokojnie mamy prawo popełniać błedy będzie oki zobaczysz;-) Ucałuj ode mnie córcię w sam czubek noska!

K@siek właśnie uświadomiłaś mi że mam ten sam problem w nocy z małą co ty.Zawsze fajnie spała karmiłam 2 razy i obywało sie bez problemów.A teraz pobudka non stop i z wielkim wrzaskiem.
Czy ten posiew moczu moge zrobić prywatnie?Bez skierowania?Bo chce już jechać do lekarza z wynikami.
Najgorzej będzie założyć ten woreczek.....
Megi u nas ciemię bardzo duże bo 4x3.
Coś mi klawiatura figle płata:wściekła/y:

Kaju, można prywatnie, ja też tak robiłam, że do lekarza z wynikiem pójdę. Koszt z badaniem ogólnym to ok. 35 zł. (Krzysiek mocz zawoził i dokładnie nie pamięta ile płacił:baffled:). A może nasze dzieciątka mają fazę intensywnego wzrostu czy coś takiego...:confused:

Adaś ostatnio ma też problemy z brzuszkiem już parę razy dawałam mu czopki glicerynowe i dopiero po nich kupke robił, ba i to jaką, kiedyś po ponad tygodniu nierobienia zrobił aż 4 w jednym dniu a każda następna większa od poprzedniej:szok: o tym też z lekarzem muszę pogadać. Bo wczoraj na wieczór dałam mu też czopek, poszła kupka i spał nawet ładnie jak już pisałam. No nic to takie gdybanie mam nadzieję, że lekarz mi wszytsko wyjaśni i uspokoi:zawstydzona/y:

Rany, dziewczyny widze ze i wy macie tyle pytan do swoich lekarzy. ja spisuje na kartce jak tylko mi cos do glowy wpadnie i pozniej siedze i pytam, a on mi cierpliwie odpowiada na wszystko;-)
Mam nadzieje ze nasze lipcowe dzieciaczki beda zdrowiec i juz wiecej nie chorowac:tak: :-)

reklama
Kurcze ale numer! Lecę zobaczyć w googlach o co chodzi z tą fazą intensywnego wzrostu, bo tyle dzici w tym samym czasie....:baffled: Oluś naprawdę współczuję Tobie i Olisiowi bo wiem jak si ę umordowaliście oboje....

Do góry