reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
agutek79 pisze:
A czy mleko spijacie hektolitrami?

ja od początku ciąży nie moge pić mleka i jogurtów, ostatnio odpadła nawet śmietanka do kawy (więc nie pije kawy) - po mleku czuję koszmarną gorycz w ustach
przemogłam się teraz, w trakcie przeziębienia do ciepłęgo mleka z mega ilością miodu i bylo w miarę ok
generalnie - omijam nabiał, nawet ser żółty mi ostatnio nie smakuje :(

a ja znów mam na odwrót.

Mleka nie lubię (w stanie nieciążowym), a teraz piję szklankę dziennie i nawet się nie zmuszam !!!

Kinga - a z jesz te granaty z czymś? i jak smakują bo nigdy się nie skusiłam a widzę że pełno ich teraz w sklepach i dorodne są.

A co do nabiału to umnie powrócił do łask, ale po słodyczach nadal mnie skręca i mdli, choć czasami tak mnie kuszą a potem cierpię?

czy któraś z was ma jeszcze mdłości, bo ja często jak zasypiam i jak się budzę - makabryczne!

koga pisze:
Kinga - a z jesz te granaty z czymś? i jak smakują bo nigdy się nie skusiłam a widzę że pełno ich teraz w sklepach i dorodne są.

koga!! same wciągam, kiedyś kupiliśmy tak na spróbowanie i zasmakowły nam. Mają dość specyficzny smak, są bardzo słodkie, chociaż trudno powiedzieć, że to słodkość... trudno stwierdzic ten smak :)

KingaP pisze:
koga pisze:

koga!! same wciągam, kiedyś kupiliśmy tak na spróbowanie i zasmakowły nam. Mają dość specyficzny smak, są bardzo słodkie, chociaż trudno powiedzieć, że to słodkość... trudno stwierdzic ten smak :)

slodkie i soczyste :0 choc maja malutkei te owocki w srodku, ale sa przepyszne, polecam...tylko te dojzale :)

reklama
ja zajadam się mandarynkmi i pomarańczami, ale muszą być słodkie...Jak sobie pomyślę, że od marca żadnych cytrusów...to jem jeszcze więcej - na zapas :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry