reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

kurcze, nie mogę jesc! w pracy zjadłam 1 mandarynkę i 1 małą bułkę, drugą bułkę + serek wiejski zjadłam na obiad, a teraz jabłko i pekam!!! boli mnie coś wysoko, nie wiem czy to przepona czy ścisnięty żołądek :(

reklama
a ja nie moge spac bo mi sie chce jesc....................ale co???????????chce fasolke szparagowa albo bob!!!i co ja mam tera zrobic? ::)zasnac przez to nie moge chce fasolki!

moją Wiesię zaczepiła dziśmoja teściowa. zaczęła się wypytywać Wiesi jak ona żyje i jakieś inne pierdoły zaczęła pociskać. o mnie ani o Krzyśka ani o Fasoli się nie zająknęła. dla mnie przestała istnieć w ogóle. jest dla mnie gorzej niż totalnym zerem. :mad: :mad: :mad:

przepraszam, miałam napisać że od wczoraj za mnąchodzi pasztetowa, ale jestem wściekła i mi się napisało niechcący o teściowej.

reklama
Do góry