reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

a ja mam ochotę na czekoladkę powietrzną taką z bombelkami

i na jakiegoś big maca
albo coś takiego

ale idę po jabłko

reklama
agao podziwiam, masz ochotę na słodycza a jesz jabłko? To jakieś dziwne, ja wybrałabym to pierwsze... ;D

tylko dlatego że w domu oprócz cukru nie ma nic słodkiego a druga przyczyna mąż wraca po 23 akurat zzmykają sklepy a nocne są sporo dalej i tak dużo robi więc jak przyjdzie styrany to nie będę go ganiać

Przezorny zawsze ubezpieczony. Ja mam zawsze słoiczek Nuteli, jakby co. Chociaż ostatnio jakoś mnie do niej nie ciągnie, wolę mandarynki :laugh:

a mi się chce pomarańczy
ostatnio miś kupił rewelacyjne

za to mandarynki były jakieś suche

co do przezorności to u mnie by nie przesło u mnie nic nie zostaje na później jeśli chodzi o żarcie i kasę niestety ;)

zachciało mi się kupić kolczyki takie z koralików, długie..... To ostatnie momenty, kiedy mogę sobie na to pozwolić... Tą zaxchciankę zwalam na Karolinę. Mam nadzieję, że tata zawiezie mnie gdzieś dziś do sklepu, jak wróci z pracy i dostanie obiad (a wymyśliłam rybę - filet z mintaja pieczony w foli aluminiowej i frytki :) ) chyba go udobrucham.... :D

Coby pocieszyc wszystkie te, ktore maja wyrzuty z powodu czekolady ;D podaje co znalazlam:

zapotrzebowanie energetyczne kobiet ciezarnych na kalorie dziennie:

kobiety o wzroscie 150 cm - 2600 kcal
o wzroscie 160 cm - 2800 kcal
o wzroscie 170 cm - 3250 kcal

A cala tabliczka czekolady ma tylko 549 kcal. :laugh:

No, to czym sie przejmowac :laugh:
A ja mam az 178 cm, to dopiero moge sobie pozwolic ;D

reklama
Do góry