reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
przyprawa gyros jest rzeczywiście wyśmienita, jak sie nie maczasu na "dopieszczanie " mięska to wystarczy gyros i wychodzi pychota i pasuje w zasadzie do każdego typu mięska ;D

agao pisze:
fe żeberka
ostatnio mojemu się coś uroiło i zażyczył sobie żeberka -myślałam że zwrócę po pierwszym kęsie miałam dość a on się nimi zajadał do oporu
dla mnie za tłuste rośnie mi w gardle :(

no coś Ty agao! Ja tam nic tłustego nie widzę... Panie mi wybierają bardzo ładne sztuki mięsne ;)

ja to tak z mięsem już mam wycinam wszystkie żyłki ścięgienka tłuszczyk, lubię polędwićę, schab chudy bez kości cielęcinę wołowinę i inne mięcho bez tłuszczu nawet tego utajonego nie wiem czemu ale moje gardło się dosłownie zaciska

ja dziś myślałam, żeby zrobić taki kebab na jutro... Rafi chyba padłby ze szczęścia. Aga, a co jest w tej surówce, którą kupujesz?

kupuję chleb turecki albo pitę osobiście wolę z chlebem tureckim
schab albo pierś z kurczaka kroję w paseczki cienki solę pieprzę i nacieram słodką papryką-możesz wziąć przyprawy jakie chcesz ja nie lubię - podsmażam na patelni pożądnie

surówka zawiera kapustę jabłko, marchew por i majonezu troszke lub śmietanę lub sos jogurtowy czasami dodaję czerwonej kapusty, kukurydzy albo ogórków konserwowych lub takich z sałatki szwedzkiej

kupuję sos ROLESKI mają świetne sosy do kebabu jest ekstra majoonezowo jakiś tam

nieraz kebab smaruję rozgotowanym czosnkiem z łyżką majonezu

kroję chlebek wpycham mięso smażone i wkładam do piekarnnika po 5-10 min wyciągam jest super chrupiące dodaję sos i walę full surówki :p :p :p :p :p :p :p :p

reklama
ojojojo przesadziłam wlałam w siebie 1000 ml=2x500ml maślanki truskawkowej MILKO pękam w szwach chyba przesadziłam ale była taka pyszna że aż mi się uszy trzęsły ::)

Do góry