reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
chodzi za mna coca cola-maz zakazuje(tera odpuszczam bo jestem chora) ale jak bede jechac na porodowke to wypije przedtem z 2 litry,najem sie czekolady po pas i moge rodzic ;D

sylwia532 pisze:
chodzi za mna coca cola-maz zakazuje(tera odpuszczam bo jestem chora) ale jak bede jechac na porodowke to wypije przedtem z 2 litry,najem sie czekolady po pas i moge rodzic ;D

sylwia, po takiej dawce coli i czekolady, to nabierzesz TAKICH sił, że urodzisz w 15 minut ;D

właśnie jeden knoppers szwendał się po pokoju i pytał czy nie mam na niego ochoty jak chłopek śpi??? ;D nie mogłam mu się wprost oprzeć. ;D

kaśka76 pisze:
właśnie jeden knoppers szwendał się po pokoju i pytał czy nie mam na niego ochoty jak chłopek śpi???  ;D nie mogłam mu się wprost oprzeć.  ;D

;D Kasia, Ty zżerasz normę słodyczy za siebie, małego, Krzyska i za mnie chyba ;) dla mnie słodkie nie istnieje, no moze w sporadycznych sytuacjach...

Osinka: no ale powiedz jak się tu nie ulitować naad błagającym Cię na kolanach wafelkiem cio??? ??? ;D teraz na śniadanie nie mam już ochoty. Wiesia bedzie znowu na mnie pyszczyć.

reklama
a ja przez weekend wcinałam pange po grecku i 2 sałatki mniam

jabłecznik był i makowiec a do tego wczoraj wieczorkiem delicje i czekoladka z bombelkami :p

Do góry