• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
pytia za mna ten sam zestaw,tylko ze ja coca colke to musze po kryjomy pic jak meza nie ma,bo potem mi sra i sra ze niezdrowe ze dzidzi szkodze ble ble ble tak marudzi jak jaki stary pryk i wole cichaczem ;D,tylko ze ja ostatni raz pilam ja w sylwestra................

jak mialam ochotke na cole to mężuś sie litował i nie zrzedził
kiedy widział jak cierpi i ile bym dałam za jedną małą buteleczke

teraz mi przeszlo pije wiecej wody

no ja wczoraj miałam ochotę na rybkę ... i jak ją przygotowywałam do pieczenia to tak się na wąchałam tej surowizny...... że rybki nie tknęłam ... fuj ... kazałam mężowi szybko zjeść, resztki szczelnie pozawijać w worki i wszystko wynieść .. kuchnię musiał myć i wietrzyć, wymył wszystko co miało jakikolwiek kontakt z rybką .. nawet wzrokowy ;) .... a jeszcze przechodząc koło kuchni wydaje mi się, że czuję rybę :-[

rybo!!! żegnaj do marca!!!
twoja niedawna wielbicielka

reklama
mnie dziś naszło na świeże, drożdżowe bułeczki z marmoladą truskawkową ::) miałam wszystkie składniki, zarobiłam ciasto drożdżowe, teraz rosnie, już nie mogę się doczekać
ciekawe czy zjem te bułeczki - obym nie wietrzyła kuchni jak Koga ;D ostatnio miałam ochotę na babkę, upiekłam i jej nie tknęłam 8)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry