reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
fionka w sobotę wieczorem ostatnie kawałki poszły z ponad 2 kg ryby przykro mi :(

a ja czekam aż moje śniadanie przyjdzie

pytia za mna ten sam zestaw,tylko ze ja coca colke to musze po kryjomy pic jak meza nie ma,bo potem mi sra i sra ze niezdrowe ze dzidzi szkodze ble ble ble tak marudzi jak jaki stary pryk i wole cichaczem ;D,tylko ze ja ostatni raz pilam ja w sylwestra................

jak mialam ochotke na cole to mężuś sie litował i nie zrzedził
kiedy widział jak cierpi i ile bym dałam za jedną małą buteleczke

teraz mi przeszlo pije wiecej wody

no ja wczoraj miałam ochotę na rybkę ... i jak ją przygotowywałam do pieczenia to tak się na wąchałam tej surowizny...... że rybki nie tknęłam ... fuj ... kazałam mężowi szybko zjeść, resztki szczelnie pozawijać w worki i wszystko wynieść .. kuchnię musiał myć i wietrzyć, wymył wszystko co miało jakikolwiek kontakt z rybką .. nawet wzrokowy ;) .... a jeszcze przechodząc koło kuchni wydaje mi się, że czuję rybę :-[

rybo!!! żegnaj do marca!!!
twoja niedawna wielbicielka

reklama
mnie dziś naszło na świeże, drożdżowe bułeczki z marmoladą truskawkową ::) miałam wszystkie składniki, zarobiłam ciasto drożdżowe, teraz rosnie, już nie mogę się doczekać
ciekawe czy zjem te bułeczki - obym nie wietrzyła kuchni jak Koga ;D ostatnio miałam ochotę na babkę, upiekłam i jej nie tknęłam 8)

Do góry