reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

OSINKA!!!! Drożdżowe babeczki z marmoladą chodzą za mną już od paru dni, a Ty jeszcze mi o nich przypomniałaś >:D. Będę musiała je chyba zrobić. Jedyna nadzieja, w moim lenistwie, że nie będzie chciało mi się iść do sklepu po drożdże. :)

reklama
ivon pisze:
OSINKA!!!! Drożdżowe babeczki z marmoladą chodzą za mną już od paru dni, a Ty jeszcze mi o nich przypomniałaś >:D. Będę musiała je chyba zrobić. Jedyna nadzieja, w moim lenistwie, że nie będzie chciało mi się iść do sklepu po drożdże. :)

to przyjdź ivon do mnie :)

Chciałam Wam wszystkim bardzo podziękować za dobre rady (m.in. o buraczkach i soku żurawinowym...).
Pani doktor zapytała co jadłam, że mi się tak morfologia poprawiła ;D ;D ;D .... Dobre co? ;D
Zamiast sama dać mi kilka rad... :D

Mi w sumie też się wyniki poprawiły, a nic innego nie jadłam, tylko piłam dużo soków, ale witaminek to mi się często zapominało, więc ja już nie rozumiem, ale ważne, że wyniki ok!

Ja jakos juz druga ciaze przetrwalam bez zachcianek. Co prawda to 34 tydzien, ale juz chyba nic mi nie przypadnie szczegolnie do gustu... No moze herbata z miodem i cytryna mi smakuje lepiej niz zwykle ;) A do picia tzlko woda, wzpijam 3 zgrzewki Kropli Beskidu tygodniu :). Maz sie cieszy jak wnosi te zgrzewki na czwarte pietro ;).

wcinam princesse orzechowa mala rzecz a cieszy
kaska-bez zachcianek???????????az mi sie wierzyc nie chce ja to mam co chwila smaka na cos ::)

reklama
no tak sylwia przeczytałam o tej princessie i pogalopowałam do kuchni w celu wygrzebania z czeluści szafki princessy kokosowej....a już o niej zapomniałam...............boszzzzzzzzzz ale pyszna!!! ;D

Do góry