Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dzisiaj zjem na obiadek dwie zupki. Jedną ugotowała mi teściowa, pomidorowa ze świerzych pomidorów, a drugą tata - krupnik. Jak sobie pomyślę to na obie mam ochotę, więc czemu nie zjeść dwóch talerzy. . Potem jedna galaretka w czekoladzie- bo po więcej mnie mdli, nawet jak w ciąży nie jestem i potem wieczorkiem jak już Jacek pójdzie spać zjem rzodkiewki - mogę jeść całe pęczki na raz i jak każdego dnia usnę przed telewizorem około 22.00. No chyba , że wczesniej juz na dobranocce.
a mi się nie chce dzisiaj gotować i mężulek jak przyjdzie z treningu to zabierze mnie na obiadek, chyba sobie wezmę sandacza z wody z sosem tatarskim i ziemniaczkami albo cielęcinę z sosem grzybowym i kopytkami zastanowię się
a na pierwsze danie zupka pomidorowa z kluseczkami, poza tym dziewczynom z Warszawki polecam grillbar ZGODA przy ulicy Zgoda koło SPHINXA czy jakoś tak za smykiem przy Marszałkowskiej