reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
ja wczoraj wypiłam pól litraa mleka a późniek zżarłam o zgrozo 1 kg mandaryunek-oj bardzo zły efekt był tego skręcało mnie w nocy

rano za to ładnie mnie przeczysciło

i zjadłam pyszne śniadanko wielozbożowe tosty z pieczenią z jajkiem i kiszone ogórki

ago nie zapomne jak mnie naszlo na poczatku ciazy o 21 na arbuza skutki oczywiste byly-w ogole nie spalam ::) tylko co 10 minut do kibla latalam-znam ten bol

A zjadlabym sobie salatke jarzynowa i mandarynki i ogorka kiszonego

a mnie dziś zaskoczyła moja zachcianka - w drodze do domu kupiłam sobie ptysia!! w domu zjadłam go, a potem poprawiłam śledziem... pierwszy raz mnie tak wzięło ::)
mój mąż rano śmiał się do koleżanek, że ja jestem w ciąży i nie tyję, za to on ma zachcianki i tyje za mnie i za siebie ;)

Osinka: ale mieszankę sobie zafundowałaś.

mam pytanko - czy znacie przepis na zupkę pieczarkową ze świeżych pieczrek, bo mnie strasznie naszło i nie podaruję.

reklama
najpierw podduszam pokrojone pieczarki z cebulka i odrobina oregano dla aromatu...potem zalewam to wywarem z koski lub rosólkiem :)gotuje...pod koniec doprawiam smietana i posypuje obficie pietruszka...miedzy czasie gotuje osobno ziemniaczki pokrojone ....na koniec doprawiam pieprzem ewentualnie daje wegetty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry