reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Sylwia, bardzo Cię przepraszam za ten chleb!!!!
Wiesz co? ja teraz kupuję 3-4kg mandarynek, bo kilogram to dla mnie za mało! ;) ostatnio kupiliśmy 10kg na weekend i zeżarliśmy. ;)
Musze mojego męża namawiać, żeby jadł ze mna, on nie chce, bo mówi, że nie będzie nam - mi i Agacie wyjadał ;)

reklama
a obiad leży dzisiaj w rękach mojego miisia no i wymyśł : paluszki rybne + frytki i surówka z kiszonej kapusty poszedł na łatwizne a jak ja nie zrobie mięsa to czarna rozpacz ma farta że dzisiaj piatek a w piątki ryby zwykle zamiast mięsa jemy

A ja właśnie zrobiłam sałatkę owocową :P skroiłam: banana, jabłko, kiwi i melona+ jogurt bananowy ... mniam!
Po rogalach Świętomarcińskich to miła odmiana (bo ja Poznanianka jestem).

pychotka - pewnie sałatka jest soczysta i pyszna!!!! mniaaaaam
ja dziś zrobiłam sałatkę warzywną i szarlotkę, jutro zrobię sernik, bo ma wpaść koleżanka, cholera, a w domu sajgon, bo malowanie ;)

A ja bym tak choc raz w zyciu takiego rogala marcinskiego zjadla, Koga!!! Tak apetycznie wygladaja na ekranie telewizora ze az mi slinka cieknie!!! A tu u nas ich nie uswiadczysz.

Zapraszam więc do Poznania - a ulubione pogawędki Poznaniaków przy kawie to porównywanie, od którego cukiernika są w danym roku najlepsze, przy czym ludzie zazwyczaj kupują po parę z różnych cukierni, żeby móc samemu porównywać! szaleństwo ;) tylko po nich to już za wiele nie da się zjeść ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry