reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Aneczko to swietnie ze przy waszych przeprowadzkowych wydatkach udalo wam sie kupic cos w takiej cenie! Bardzo sie ciesze i mam nadzieje, ze te rzeczy beda ci sluzyc dlugo! Czy to od tego kuzyna o ktorym wspominalas???

reklama
Ja też miałam kupę szczęścia ,bo łóżeczko ,wózek dostanę po przystępnej cenie od mojej dobrej znajomej której brat przywióżł następny wózek .aA jej synek nie chce spać w łóżeczku dlatego się pozbywa . Także najpotrzebniejsze rzeczy będe mieć bez wydawania niepotrzebnie pieniędzy.A co do ubranek to też pierwsze słyszę ,bo i tak zwykle się kupuje takie rzeczy (bo chcemy żeby nasze dzidzie były najpiękniejsze) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:W krakowie wiem że przedtem ubierali dzieci w szpitalne ubranka dopiero przy wyjściu przebierają w nasze .

A jaki materacyk kupujecie do łozeczka??? sa 4 opcje i nie wiem ktora lepsza, bo jak to zazwyczaj bywa kazda ma plusy i minusy..

A ja wlasnie nie slyszalam zbyt dobrych opinii na temat tych kokosowych matereacykow! Nawet w sklepie pani doradzala zwykly gabkowy, w pokrowcu ktory mozna prac i zeby w tej gabce byly ponacinane jakies otworki (nie wiem jak wam to wyjasnic) Podobno te materacyki powoduja bezdech u dziecka podczas snu na brzuszku!! Nawet w wiadomosciach tutaj podawali!!! Ja kupilam materacyk ze sprezynkami bo dzieci mojej siostry tez taki maja od poczatku i wszystko jest ok nawet z kregoslupkami

reklama
no ale takiego maluszka sie na brzuszku nie zostawia na noc... A w ciagu dnia to zawsze sie luknie w razie co...

Do góry