reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Nono, Kaju malenka bedzie gwiadka od samego poczatku!!! Takie kreacje to faktycznie tylko zakladac na przemian!!! Sliczne ubranka!!!!

reklama
A ja w koncu wklejam zdjecie mojego lozeczka dla synka(narazie misiu w srodku i bez poscieli)

i jeszcze jedno z aniolkami nad glowa

i skladany przewijak (w tle stara komodka przerobiona na dzidziusiowa)

zdjecia troche male ale cos mi zaba nawala :mad:
Na jednym widac torbe do szpitala z rzeczami dla syncia ;)

Aneczko ale slicznie!!! Ten przewijak to fajny patent!!! Komodka to prawdziwy oryginal!!! Lozeczko tez wyglada bardzo ladnie i tak misiowato dookola!!! Slicznie to zrobiliscie!!! Te przylepeczki na lozeczku sa bardzo rozkoszne!!!
Teraz tylko czekacx na Witusia!!!

" Zazdroszcze" Wam tych osobnych dzieciecych pokoików. Wczoraj do 1 w nocy probowalismy wykombinowac jakies inne ustawienie u nas w pokoju ale niestety nie ma innej opcji.... Bedzie ciasno i malo praktycznie... Niech ten co projektowal to mieszkanie chociaz przez tydzien tu zamieszka to ciekawe czy nadal bylby dumny z siebie...

Madzienko nie martw sie kochana!!! Nie wazna wielkosc, wazne ze wasz Kubusiek bedzie mial swoj kacik u was!!!

Nio wiem Kreciku , ale też chcialabym jakies obrazki, pierdólki poprzywieszac, ale nie ma na to miejsca...

Magdusiu ,kochanie ja mam dwa pokoje w domu ale dzidzia bedzie u nas w pokoju i to teraz wyszło jakbyśmy mieli jeden pokój ,bo przecież córa zastrzegła sobie że ona musi spać w nocy a nie słuchać płaczu,.Dowcipna ,prawda ?.A tak poważnie to dzieci mają niby duży pokój ale łóżka są podzielone z piętrowego i będziemy je musieli wymienić na składane żeby weszło trzecie

No to Cie Elpisku pociesze ;) Zaraz obok tego krzeselka przy lozeczku stoi nasze wyrko a po drugiej stronie przewijaka jest nasza komoda :) pokoj dla Witka bedzie kiedys na gorze ale nie wiem kiedy bedzie na tyle duzy zeby mieszkac pietro wyzej ;)

Ale ja wiem ze wy myslicie o zmianie mieszkanka wiec kiedys sie doczekasz obrazkow i innych ozdobnych rzeczy! A tego co projektowal to faktycznie zapros na kawe i zapytaj skad mu sie taka opcja wziela i ile dostal za zaprojektowanie takiego mieszkania!!!

reklama
Do góry