reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
A ja w koncu wklejam zdjecie mojego lozeczka dla synka(narazie misiu w srodku i bez poscieli)

i jeszcze jedno z aniolkami nad glowa

i skladany przewijak (w tle stara komodka przerobiona na dzidziusiowa)

zdjecia troche male ale cos mi zaba nawala
Na jednym widac torbe do szpitala z rzeczami dla syncia

i jeszcze jedno z aniolkami nad glowa

i skladany przewijak (w tle stara komodka przerobiona na dzidziusiowa)

zdjecia troche male ale cos mi zaba nawala
Na jednym widac torbe do szpitala z rzeczami dla syncia
Aneczko ale slicznie!!! Ten przewijak to fajny patent!!! Komodka to prawdziwy oryginal!!! Lozeczko tez wyglada bardzo ladnie i tak misiowato dookola!!! Slicznie to zrobiliscie!!! Te przylepeczki na lozeczku sa bardzo rozkoszne!!!
Teraz tylko czekacx na Witusia!!!
Teraz tylko czekacx na Witusia!!!
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
" Zazdroszcze" Wam tych osobnych dzieciecych pokoików. Wczoraj do 1 w nocy probowalismy wykombinowac jakies inne ustawienie u nas w pokoju ale niestety nie ma innej opcji.... Bedzie ciasno i malo praktycznie... Niech ten co projektowal to mieszkanie chociaz przez tydzien tu zamieszka to ciekawe czy nadal bylby dumny z siebie...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Magdusiu ,kochanie ja mam dwa pokoje w domu ale dzidzia bedzie u nas w pokoju i to teraz wyszło jakbyśmy mieli jeden pokój ,bo przecież córa zastrzegła sobie że ona musi spać w nocy a nie słuchać płaczu,.Dowcipna ,prawda ?.A tak poważnie to dzieci mają niby duży pokój ale łóżka są podzielone z piętrowego i będziemy je musieli wymienić na składane żeby weszło trzecie
AneczkaK
mama bambulinkow
No to Cie Elpisku pociesze
Zaraz obok tego krzeselka przy lozeczku stoi nasze wyrko a po drugiej stronie przewijaka jest nasza komoda
pokoj dla Witka bedzie kiedys na gorze ale nie wiem kiedy bedzie na tyle duzy zeby mieszkac pietro wyzej 
Ale ja wiem ze wy myslicie o zmianie mieszkanka wiec kiedys sie doczekasz obrazkow i innych ozdobnych rzeczy! A tego co projektowal to faktycznie zapros na kawe i zapytaj skad mu sie taka opcja wziela i ile dostal za zaprojektowanie takiego mieszkania!!!
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A najważniejsze jest to że nie będziesz mogła się napatrzyć na synka i będziesz go chciała mieć przy sobie 24 na dobę a cała reszta zniknie