reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
jejku dziewczyny ależ słodkości  :) i te kolorki takie cieplutkie  :) ja za to dolącze do narzekajacych na brak miejsca  ;D też nie mam pojęcia gdzie co upchać  ;) maleństwo z nami w sypalni ale będzie ciasno i to bardzo...może za jakieś 2 latka się mieszkanko zmieni a tak to trzeba się troszkę pomęczyć  :) ale co tam..wazne że jest chociazby ten kącik na łóżeczko a reszta to już mały pikuś damy rade  ;D tu póleczka tam póleczka i coś się wymyśli  :) także cudów też Kaju się u mnie nie da stworzyć  ;) ale myślę że najważniejsze to atmosfera ciepła i milości wtedy wszystko w koło kolorowe  :)

Ola faktycznie mamy te same naklejki na lozeczkach :laugh: ;D Bardzo ladny ten wasz kacik no i te naklejki..... bardzo gustowne ;)
Ten przewijak wymyslilam specjalnie ze wzgledu na na brak miejsca w pokoju.Bede go rozkaladac tylko jak bedzie potrzebny a tak to nie zajmuje w ogole miejsca ;)

A te naklejki to takie na stałe czy można je odkleić i w razie czego dac w inne miejsce?? - tak pytam, nie to że zaraz chce takie same :D

Zazdroszczę wam, że już macie urządzone kąciki dla dzidziusia. Nasz pokój jest w totalnej rozsypce, mój mąż go remontuje i strasznie długo mu schodzi... Śmieje się że dzidzia czeka aż tatuś skończy nasz pokoik, dopiero wyjdzie na świat :laugh: :laugh: ;D

reklama
Do góry