reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Ja dzis zrobiłam pierwsze pranie dzidziusiowych rzeczy - nawet nie sadziłam, że tyle tego mam :) Kubuś ma bogatszą garderobę niż ja (w King Sizie) razem z Piotrkiem :) Teraz sie suszą, a jutro po poludniu albo moze lepiej wczesnie rano wezme sie za prasowanie, bo w taki upal jeszze sie dogrzeac zelazkiem to chyba juz sado maso by było :D

reklama
Moja torba do szpitala jeszcze kompletnie w lesie , ale za to pokoik juz prawie gotowy .
Brakuje mi tylko zawiesic firanki i zaslony , ktore "przyjda" poczta w przeciagu 2 tygodni . Musialam je zamowic przez internet , bo sobie ubzduralam , ze zaslony maja byc jeansowe a firanki w niebieskie gwiazdki . Swira mam chyba ;) ale wszystko dla mojego malego kluseczka musi byc SUPER. Niestety moj portfel mysli inaczej wiec wybieram te najlepsze rzeczy z nizszych polek ::) ::)

Kapci do szpitala nie mam ( jakie kupilyscie ? cos specjalnego na okazje ? ) ale na razie kupilam sobie cieple skarpetki w niebieskie paski . Podobno po porodzie nastepuje jakis szok i sie robi zimno ( i marzna stopy )
Aha i jeszcze kupilam pierwszy stanik do karmienia . Ciekawe czy dobry rozmiar ......???

No właśnie,jakie te kapcie macie? Takie gumowe czy typowe papucie? Bo ja chciałam takie,żeby i na gołą stopę i na skarpetkę założyć więc nie japonki a jak na złość takich ładnych i niedrogich znaleźć nie mogę :mad:

...rzeczy dla małego mam wszystkie spakowane w 2(!) nieduże torby - ciuszki,pieluszki w jednej a kosmetyki i akcesoria w drugiej,a moja jeszcze niedopakowana bo przed samym wyjazdem dołożę rzeczy,których używam na bieżaco np kosmetyki,suszarka itp...

Ja mam wlasnie japonki bo w tym szpitalu jest strasznie goraco i nie boje sie ze zmarzne! Chodzilo mi o cos gumowego bym mogla tez sie kapac w nich pod prysznicem bo jakos brzydze sie takich publicznych lazienek!!!

reklama
Do góry