reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

:) Wszystko ma swoje plusy i minusy. Pewnie, że na poczatku to wole go mieć przy sobie, żeby wszytko obserwowac i czuwać jak należy. Najgorzej, że ja myśle o wszystkim na zapas - co bedzie jak ktos przyjdzie - chociazby dziadkowie jedni czy drudzy to chyba tylko wejda popatrza i wyjdą :) (z jednej strony to nie byloby wcale głupie ;) )
A z tym nowym mieszkaniem to nie wiem czy cos z tego będzie, bo jeżeli nie wróce do pracy po macierzyńskim to zapomnijmy o kredycie..

reklama
Magdusiu da się żyć w jednym pokoju ,my zanim zrobiliśmy drugi to musielismy czekać 3 lata aż się siostra wyprowadzi ale też długo mówiłam że przydałaby się jeszcze jeden pokoik .

Ale tak jak mówisz że czasmi dobre są takie jedynki ,bo nikt ci się nie rozsiądzie na dobre ;D ;D ;D U mnie pewnie jakby był wtedy drugi pokój to teściową bym miała na karku ,a tak to tylko wpadła i wypadła ;D ;D ;D Ale jestem gościnna ,nie? ale tylko dla niej hetery

My tez mamy kącik dla niunia u nas w sypialni.
Aneczko,ale jazda,ja na łóżeczku mam przyklejone takie same naklejki z drewna jak ty! ;D wrzucę zaraz fotki.śłiczności łózeczko macie a ten przewijak to niezły patent!

to jeszcze niedokończony (bez pościeli i baldachimu i przywieronej półeczki z kieszonkami) kącik naszego dzidziusia :) łóżeczko ma 14 lat ale odnowilismy ;)

Aniu,śliczne te łóżeczko.Ja swoje mam u mamy i jeszcze go nie widziałam .Mam odmierzone ,hehe,miejsce na nie w naszej sypialni.Mam też szafe i komode dla dzidzi tylko mnie strasznie wnerwiają te kolory bo mam sufit pomarańczowy a ściany zielone nasze meble ciemny brąz z takim kremowym a meble dziecęce od kuzynki dostałam jasne z takimi niebieskimi listwami i ten niebieski mi tam nie pasi.Błagam teściową żeby mi to jakoś pomalowała bo mam jak w cyrku.I nadodatek różowy przewijak z wanienką  ::)  ;D

reklama
Olu ,fajny ten kącik, u mnie to jakoś nie idzie stworzyć takiego cuda ,nie czuć że dzidzi ma zamieszkać ,coś jakby w poczekalni u pediatry :mad:

Do góry