reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Ja kupilam zwykle papcie, mięciutkie, bo w skarpetkach to ja nawet w upał chodzę - bo inaczej zaraz siusiu mi sie chce - nawet do ginki jak sie rozbieram to do badania zakladam skarpetki bo jak poloze ngi na tym metalowym oparciu to normalnie nie wyrzumuje :)

A pod prysznic to wezme takie klapki co kiedys w jakiejs gazecie były :) Na raz akurat :)

reklama
Ja niedam rady chodzić teraz w zwykłych kapciach ,normalnie mnie parzą a teraz jak jest tak ciepło ,to wychodzę na polko bez pantofli i chodzę po trawie na bosaka ,ulga dla nóg

Widzę że jeśteście popakowane na całego ,ja praktycznie jeszcze nic oprócz ręczników i żelu do kąpieli .Czekam teraz tylko jescze na koszule nocne ,gdzieś za 2 tygodnie powinny dojść .Mam niby ale są do kolana i wolałabym coś troszkę dłuższego ,nie musiałabym chodzić wtedy w szlafroku .No i jeszcze zostały do kupienia majtki siatkowe i podkładki poporodowe .

Moja torba juz spakowana czeka na odpowiednia chwile...dzis w nocy chcialo mi sie smiac z meza bo go obudzilam wstajac siusiu a on sie zerwal na rowne nogi i pyta co sie dzieje co sie dzieje juz?????kazdego wieczoru gada z brzuszkiem i mowi do malej ze mogla by juz wyjsc bo sie tata doczekac niemoze

Ale to musi fajnie wygladac taki zdezorientowany, rozespany tatus!!! Fajnie ze tak to przezywa i nie moze sie doczekac! Moj jest opiekunczy, gada z brzuszkiem ,caluje go ale nie daje po sobie poznac ze nie moze sie doczekac!!!

Moj to chyba bardziej przezywa ode mnie bo wydzwania z pracy czy wszystko w porzadku a ja sobie cierpliwie czekam na to co bedzie.....upal dzis niemilosierny juz niewiem jak sie chlodzic i znowu kluje mnie dolem brzuszek wczoraj moj maz stwierdzil ze poewnie Olenka robi juz podkop ihhihihi ;D

Ja jestem spakowana od tygodnia.japonki też mam i moze bym nie wzięła ale jak lezała 2 razy w szpitalu i miałam sie kąpać pod prysznicem to myslałam że puszcze pawia a do najwrażliwszych nie należe.Wygladało jak w rzeźni..Mój chłopek ma jobla,gdziekolwiek jedzie to dzwoni po 3 razy a jak nie odbiore bo nie słyszze to sie drze że już chciał spowrotem jechać.Przeczytał gdzieś "miej zapewniony kontakt z mężem"nie dociera ze to ja mam dzwonić a nie on ;D ;D

Ja dzisiaj zrobiłam 4 prania, poprasowałam może połowę tego, bo dogrzewanie się żelazkiem dzisiaj nie było dobrym pomysłem ;)

reklama
to i tak cię podziwiam,moja aktywność skończyła się dzis na podaniu kilku wkrętów mężowi to wiertarki bo mi półkę przykręcał a tak to robiłam ...NIC! Tylko dyszałam cały dzień :p ;D

Do góry