reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
OLEŃKO naprawdę zabawka super ale szczerze mówiąc sama bym jej nie kupiła ,tylko siostra chciała ,więc kupiła ,ja chciałam zwykłą matę .Ale rzeczywiście jest bardzo poręczna a w leżaczku "Naleśnik":-D :-D leży jak ogląda bajki

Dzięki Oleńko za pomoc-ja chyba też zamówię takie-koniecznie czerwone!Jeszcze tylko skonsultuję wybór z moim męzem...Bo dziś rano o mało nie pogryźlismy się w sklepie właśnie o nosidełko-nie podobało mu sie to,które wybrałam bo...było wsciekle rózowe i stwirdzoł,że jak on z nim będzie wyglądał...I wiesz co?Tamto raczej nie było tak funkcjonalne a znacznie droższe!!!

Kreciku a moze znajdziesz ta szafe na Allegro lub gdzies online! To ze skonczyla sie produkcja nie znaczy ze gdzies jeszcze nie zalega ;o)

A wiesz mozna ostatecznie cos podobnego zrobic :-)
Moj maz zrobil mi mebelki do calego pokoju, tak abysmy mogli pomiescic sie z Mała :-) no i są rewelacyjne :) lepszych bym nie kupila i to cenowo wyszly 4 razy mniej!!! Ach robil cos takiego pierwszy raz ;-)

Kociu,mnie sie podobają nosidełka Active Infant albo Red Castle ale te są drogie...zaraz wkleję ci link na Allegro do Active Infant,ja chyba zamówię...
Nowosc nosidełko ACTIVE INFANT rosnie z dzieckiem (131350674) - Aukcje internetowe Allegro

Olu a wiesz coś więcej na temat tego nosidełka? Widziałaś je może na żywo i orientujesz się do jakiego wieku można dziecko w nim nosić, czy jest lekko usztywniane - żeby dziecko się nie gibało, i co z główką- czy nie będzie kolebac się zbyt na boki po zdjęciu tej wkładki?
Nosidełko wygląda fajnie :-)

Niestety Leyna,nie Widziałam Na żywo Więc Moge Tylko Wizualnie Ocenić,po Prostu Wydaje Mi Sie Solidne Jak Na Swoją Cenę I Ma Dobre Opinie,ale To Tyle Mojej Wiedzy...

Co do nosidelka to ja kupilam babybjorn i jestem zachwycona, super dopasowane do dziecka.Kupilam uzywane bo nowe sa strasznie drogie (ja zaplacilam 90zl).Mozna w nim nosic dzieci do 10kg i to moje ma akurat dwie pozycje do noszenia(mi wystarczy) przodem lub tylem;-)Poza tym ma bawelniane obszycie i dziecko sie w tym nie poci az tak.

reklama
Ja tez mam BabyBjorn ( to z wspomaganiem na krzyz ) i bardzo polecam to nosidelko. Jest tak skonstruowane ,ze plecki dziecka sa bardzo dobrze podtrzymane.
Nosze mojego Nikusia w tym nosidelku od 2 albo 3ciego tygodnia zycia.

Do góry