Scarlet kurcze, chocbym słyszała moje Maciunia, to jest też takie sprytne stworzenie że czasami brak mi słów na jego komentarze, ostatnio powiedzial mojej teściowej że ją zaaresztuje, bo zabiła swojego męża, on widział jak go popchnęła a on spadł ze schodów, Ło matko myślałam że zjade, nie wiem skąd on taki tekst wytrzasnął ale muszę bardziej uważać na co patrzy moje dziecko jak leci TV, czasami wyjdzie sie z pokoju a tam akurat moze cos w wiadomościach albo jakimś głupim serialu takiego gadają a on już zakodował...hehehe
A do przedszkola jeszcze nie chodzi bo trochę się boję, jest małym niejadkiem, boję się poza tym chorób które na pewno sie pojawią notorycznie jak będzie tam chodził a on ma niedowagę jak na swój wiek, więc trochę się boję..może jestem przewrażliwiona ale takie już są mamy...a w szczególności mamy wcześniaków...oczywiscie nie chcę go ograniczać bo wiem, że dziecko w przedszkolu na pewno dostaje nowe, fantastyczne bodźce i możliwośc wielokierunkowego rozwoju...zobacze moze jak skończy 4 latka :-):-)
w następnym poście wstawie pare
naszych fotek