Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja własnie musiałbym popstrykac troche takich aktualniejszych....wczorajsze usg nie wypaliło
bo LEKARZOWI SIE NEI CHCIAŁO MI ZROBIC!! Dacie wiarę?!trzeci mieisąc z rzedu nie rpzepisałm badan mimo ze op nie poprosiłam USG nie zorbił i jeszcze nakrzyczałmz ę przytyłam za bardzo i niech mnie nie dziwi ze mnie stawy bolą... ale ja jestem w 20tc i mam 4 kg na plusie!!!czy to tak duzo?wyszłam niemalże z trzaskiem drzwiami i z miejsca zapisałam sie na 5 listopada do innego lekarza
moze ten mnie potrakutuje jak człowieka

polegam na koleznace co rodziła teraz we wrzesniu i była zadowolona ze swojego gina
poleciła mi go i wczoraj juz dwie godizny po feralnej wizycie i tego chama miałam juz umówioną wizyte z nowym
wiec pozostaje mi znów czeka do poniedziałku do 18.30 - ten robi USG na każdej wizycie ajak zobaczy moja karte ciazy to pewnie sie mna w koncu zajmie jak trzeba