reklama

Dzieci z czerwca 2004

cimg3489nd1.jpg
cimg3472tp7.jpg

jesienną porą na spacerku
cimg3349cy4.jpg
a to jeszcze z wakacji.. :-))))

reklama
Scarlet to tak jakbym słyszała mojego Dawidka. Też ma takie teksty,że siadam z wrażenia.
Trysia super zdjątka. A jeśli chodzi o choroby to teraz czy później i tak odchoruje swoje. Wiem z doświadczenia na sobie i dziecku mojej siostry (nie chorował kupę czasu, a teraz co chwilkę coś). Ale życzę ci aby u was tak nie było

trysia, dorota fajne zdjątka:tak:ja własnie musiałbym popstrykac troche takich aktualniejszych....wczorajsze usg nie wypaliło:dry: bo LEKARZOWI SIE NEI CHCIAŁO MI ZROBIC!! Dacie wiarę?!trzeci mieisąc z rzedu nie rpzepisałm badan mimo ze op nie poprosiłam USG nie zorbił i jeszcze nakrzyczałmz ę przytyłam za bardzo i niech mnie nie dziwi ze mnie stawy bolą... ale ja jestem w 20tc i mam 4 kg na plusie!!!czy to tak duzo?wyszłam niemalże z trzaskiem drzwiami i z miejsca zapisałam sie na 5 listopada do innego lekarza:dry:moze ten mnie potrakutuje jak człowieka:dry:
po powrocie do domu ryczałam jak głupia a Oli podeszał do mnie rpzytuliła, ucałowała i pwoiedziąła: mamusiu nie płacz bo masz smutne oczka a zobacz ja nie mam smutnych oczek to i ty nie moższ mieć:tak:
tak mnie dzicko pocieszało że aż się usmiechnełam i złosc na lekarza odrobione zelżała:sorry2:

Rany Niekat co za bałwan niedorobiony :wściekła/y:. Zmykaj od takiego i nigdy nie wracaj. Poszukaj lekarza z sercem na dłoni i rozumem większym niź pestka słonecznika ;-):-):tak:

cóz - juz to zrobiłam:tak:polegam na koleznace co rodziła teraz we wrzesniu i była zadowolona ze swojego gina:tak:poleciła mi go i wczoraj juz dwie godizny po feralnej wizycie i tego chama miałam juz umówioną wizyte z nowym:tak:wiec pozostaje mi znów czeka do poniedziałku do 18.30 - ten robi USG na każdej wizycie ajak zobaczy moja karte ciazy to pewnie sie mna w koncu zajmie jak trzeba:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry