reklama

Dzieci z czerwca 2004

na poczatku byłam przekonana ze to chłopiec, potem kilka osób zacżęlo mi marudzić ze wygladam na dziewczynke a teraz to juz kompletnie nie mam pojęcia co o tym myslec:rofl2:Łuaksz przekonany na 100% ze robił syna;-)a mnie osobiscie jest obojętne:-D z Oli tez miałam rpzeczucie na chłopca (w łasciwie to bardzo chciałm chłopca) wiec teraz juz nie staram sie nawet zgadnać:sorry2:

reklama
Dorota a jak tam Twoje starania??
to moja Oli w kapieli ;-)
oliwkapielivk1.jpg

Już po staraniach niekat. Za około tydzień będę testować, ale wątpię, że zaciążyłam. Zupełnie beznadziejne tempki, żadnych objawów.
Właśnie wróciłam z małym od lekarza. Dostał antybiotyk i jakieś sterydy cholera wie po co. Nie mam na tyle dobrego angielskiego, żeby sobie to przetłumaczyć z irlandziej strony, a na polskiej nie ma nic o tym. No i oczywiście ja też już jestem przeziębiona. Gardło, kichanie, lekki katar i nawet lekarstw nie mogę wziąść w związku ze starankami.

powiem ci Dorota ze my sie o tego Motylka stralismy zaledwie trzy mieisace ale psycha mi juz zaczynała siadać:dry:nic nie wyliczałam i nie korzystałam z wykresiku bo tez i nie zależało mi na konkretnej płci a z tego co wiem to do tego przydaje sie wykres.Z obliczeń chinskich wychodzi mi że skoro zaszłam w ciaże w czerwcu i miałam wtedy skonczone 24 lata to ma byc chłopaczyna:sorry2:sie zobaczy.Jednak z dwóch kreseczek cieszyłam sie jak głupia:tak:zmarnowałam kilka testów zanim pojawiły sie te wymarzone kreseczki niebiesciutkie ale nie załuje.My poszlismy z mężem na zywioł - po prostu kochalismy sie ile sie dało, kiedy sie dało i gdzie sie dało a jak sie dało to po sexiku leżałam z pupą w górze rpzez 15 min;-):-)
temteratura mierzona waginalnie była podwyższona juz od samego pcozątku wiec znaim potwierdziłąm testem ostatecznie juz mogłam podejrzewać...;-):sorry2:

reklama
No my chcemy kupić małemu rower taki od 4-6 lat żeby się nadawał. Mój Dawid też wciąż przegląda gazety z zabwakami i wszystko chce (najlepiej to duży samochód na akumulator za bagatela ponad 300 euro - może zapomnieć haha)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry