niekat
Fan(ka)
oli tez co chwila pyta: mamusiu a kupisz mi to czy tamto? nawet jesli jest to samolot albo TIR ale tylko w kolorze czewonym
nie wiem skąd jej sie to wzieło;-)ja mam na oku na razie na Mikołaja (6.12) kucyka-Gwazdeczkę bo na razie za tym mi najbardziej pieje a do tego mam juz schowany plecaczek Klubu Kubusia Puchatka z dwoma książeczka mi no i pewnie troszkę słodkości tak jeszcze wrzucę zeby miało dziecko radochę
na święta bozego anrodzenia znów będe miała mase pomysłów i wiekszosc odpadnie zw. na cene
:-(
nie wiem skąd jej sie to wzieło;-)ja mam na oku na razie na Mikołaja (6.12) kucyka-Gwazdeczkę bo na razie za tym mi najbardziej pieje a do tego mam juz schowany plecaczek Klubu Kubusia Puchatka z dwoma książeczka mi no i pewnie troszkę słodkości tak jeszcze wrzucę zeby miało dziecko radochę
na święta bozego anrodzenia znów będe miała mase pomysłów i wiekszosc odpadnie zw. na cene
:-(
na każdym kroku widze jak dorasta,jak robi sie coraz bystrzejsza i pogadac z nią juz można i coraz więcej rozumie.jest juz w pełni świadoma ze niedługo urodzi sie mały dzidziuś i coraz częsciej o to pyta.jak widzi kobiete w ciązy kojarzy ja automatycznie ze mna
nie chciałabym zeby mi znów powiedziała że "jest na mnie smutna" ...