reklama

Dzieci z czerwca 2004

czuję sie raczej dobrze ale wiem już na pewno ze na skutek stresu skurcze sa mocniejsze i częstsze... na szczescie szyjka trzyma super i Gino powiedział że nie powinno byc z tym problemów:-D starm sie wyluzowac i mam nadzijeę ze święta mi w tym pomogą a nie pogorsza tylko sprawy:baffled:

reklama
czuję sie raczej dobrze ale wiem już na pewno ze na skutek stresu skurcze sa mocniejsze i częstsze... na szczescie szyjka trzyma super i Gino powiedział że nie powinno byc z tym problemów:-D starm sie wyluzowac i mam nadzijeę ze święta mi w tym pomogą a nie pogorsza tylko sprawy:baffled:

Czym się denerwujesz?? Musisz się wyluzować kobito.

Jak tam prezenty świąteczne? Macie już?

o prezentach zaczne chyba myslec na dobre od przyszłego tygodnia... ja nie lubie tak na ostatnią chwilę odkłądac ale w tym roku to kurde sie nałozyło tyle spraw... musze sie na razie skupic na pracy dyplomowej:dry:planuje ją do piatku skonczyc i wtedy zaczne sie zastanawiac na co kto zasłuzył;-):-p

Witajcie kobietki. Przepraszam, że sie nie ozdywałam długo ale byłam w Polsce.
Niekat gratuluję synka. I się nie stresuj kuchana.
Aktualnie wróciliśmy z Polski chorzy. Dawid antybiotyk od dłuższego czasu a ja antybiotyk (pierwszy raz od 1.5 roku) od wczoraj. Straciłam głos doszczętnie. Tym razem jednak dostałam wkońcu dla niego szczepionkę uodparniającą Ribomunyl. Daje się ją w odstępach czasowych łącznie przez pół roku. Oby to chociaż trochę pomogło,bo mi się dziecko wykończy.
A czy wiecie może co może powodować u 3-latka prawdopodobnie skurcze sóp? Mały się co jakiś czas budzi i płaczę, ze go bolą. jak pomasuję to jako tako zasypia.
Pozdrawiam was serdecznie

Moja Oli od przedwczoraj ntybioryk tez bierze (zapalenie oskrzeli) i to pierwszy raz w zyciu.Ciesze się że ja tyle czasu uchowała, od tego ale teraz juz był mus:-(na szczęście widac ze działa bo juz wczoraj była inna - nie taka smutna i z sińcami pod oczkami:-(
Szał zakupów światecznych rozpączęty ale na razie mamy tylko jeden prezent w domku juz a reszta w zamysle;-)
Jak mały ma skurcze stópek to moze brakuje mu potasu??niech je wiecej pomidorków:sorry2:ale mozę to byc tez od wzrostu - jak pisałam córka mojej siostry to samo rpzecodizłam tylko własnie z kolanami:happy2:

reklama
Liwie tak bolały kolanka ostatnio i rzeczywiście urosła. O całe 2 cm!

Podeliśmy decyzje, że do świąt już do przedszkola nie puszczamy. Jeszcze kaszle i ma katar. Trudno, pomęczymy się jakoś w domu. W tym miesiącu była w przedszkolu tylko tydzień :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry