reklama

Dzieci z czerwca 2004

dzieki dziewczyny - mam taką nadzieje zę bezie dobrze choć nie czaruję sie ze zawsze bedzie rózowo... swoje musze odcierpieć:-pw koncu nie ja jedna bedę miała dwoje dzieci...

reklama
moja siostra ma dwie córki i jej młodsza miała coś podobnego.własnie w tym wieku...chodziła z nią do lekarzy ale nic nie wykryli (prześwietlali ja nawet) w koncu samo przeszło po jakims czasie i wszyscy doszli do wniosku ze to od wzrostu kości...mam nadzieje ze z Twoją córeczką bedzie ok:sorry:

:-)rosnie rośnie;-)szybciej niz w poprzedniej ciązy:-pteramin mam na 19 marca ale Ostatnie USG wykazało ciążę starszą o tydzien wieć raczej urodze wczesniej... poza tym własnie tak czuje.Z oli czułam ze przenosze (i urodizłam 5 dni po terminie) a teraz czuje ze bedzie wcześniej:sorry2:teraz będe miała wizyte 3 grudnia najbliższą i byc mozę USG ale nie nastawiam sie za bardzo bo mimoz ę to prywatnie i ten lekarz podobno robi na każdej prawei to nie chce się rozczarowac;-):-D

Nie wierz tak w te USG. Ja w pierwszej ciąży miałam na Usg większe dziecko o 2 tygodnie a wyszło w terminie. Lekarz gwarantował mi, że Liwia nie przekroczy 4 kg i co? Oszacował wage dziecka na 3,5 kg a urodziła się o kilo większa.

scarlet a z tymi kolankami to i mój Dziabąg też tak ma, choc ostatnio przestał marudzić że bolą go kolanka, Ja tez pamiętam że jako dziecko marudziłam na kolana, to ponoc dzieje się tak w okresie największego wzrostu.. Przynajmniej taką mam nadzieję, bo tak lekarz powiedział...

Dziewczyny bedzie SYNEK:tak::tak::tak:
mam zdjecie jego siusiaka takie że nie ma żadnych watpliwosci - będzie miał na imię Marcel i mam w doopie że sie mojej mamie nie podoba!:crazy:w piatek miałam z nia gwałtowna różneice zdań ale na szczescie mam przy swoim boku kochanęgo męża - który notabene dostał wczoraj wieczorem kopniaka w brzuch od swojego Synka:sorry:jak sie rpzytulalismy przed snem:laugh2::sorry::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry