reklama

Dzieci z czerwca 2004

reklama
mąz kupiła mi dużą piłkę do ćwiczeń przed porodem.Jak dotarla to skonfiskowała ją Oli:sorry2:no ale jest mały prolbem bo biedulka nie dosięga stópkami do podlogi jak na niej siedzi i jesli nikt jej aktualnie nie postrzymuje to zwyczajnie zalicza glębę:sorry2:ale ona sie zdaje w ogóle tym nie przejmowac.Wstaje z radocha i znóew sie wdrabiuje na piłke.I znów się z hukiem zwala na podłoge i tak w kółko... wymysla różne pozycje a to na brzuchu a to na pupie i sie cieszy:tak::-)az miło sie na nia patrzy;-):-D
a jak juz spi to wreszcie ja korzystam z piłki i sobie na niej skacze - ale super sie mięśnie rozciagaja dolne:tak::tak::-):-)tylko chyba musze odpompowac bo jak wstaję z niej to mi ciężko:sorry2:

Niekat to coś dla ciebie z okazji nadchodzących świąt:

Z okazji świąt życzę Ci:
aby dziecię w Twoim łonie
w dzień Wigilii razem z tobą złożyło dłonie
poprosiło o cud boski
dużo śmiechów, zero troski
szczęśliwego rozwiązania
i po wieczność radowania
bo maleńki cudzik w żłobie
teraz rozwija sie w Tobie
świętym może nie zostanie
ale da szczęście swojej mamie
swemu ojcu i rodzinie
z tego dziecię w świecie słynie…

A to dla nie-ciężaróweczek:

Zimnych śnieżynek

ciepłych pierzynek

Dużego bałwanka

radości na sankach

Choinki pachnącej

kolędy radosnej

Dużo prezentów

Mnóstwo maluchów

i samych uśmiechów

Z okazji Świąt

Wesołych Świąt

Z samego poranka

życzy Dorota:)
p.gif
biggrin.gif
wink2.gif
laugh.gif
yes2.gif

witam w nowym roku:-)co tak pustawo sie zrobiło tu u nas:dry:czyzby wszytskim łącza zamarzły:confused:u nas mroxno i slisko więc zima w pełni:tak:ja sie "cieszę" ostatnim mieisacem pracy bo od lutego smigam na zwolnienie.Brzuszek coraz większy i zaczyna doskwierać III trymestr:dry:ale wytrzymam - jeszcze 7 tyg i moge rodzić więc co mam nie dac rady;-)
Oliwia dostała na Gwiazdke mnóstwo prezentów i z wiekszościa nie rozstaje sie nawet podczas snu (wylaczajac domek dla lalek barbie bo jest zbyt kanciasty);-)
jeszcze w styczniu czeka nas wesele koleżanki z pracy (będę wtedy w 33 tc) i troszke mnie to przeraża - chyba nie pofikam za bardzo:sorry2:w maju i w czerwcu kolejna dwa weselicha a ja juz z dziecięciem na rękach:dry:no nie mieli sie kiedy hajtać:confused::dry::sorry2:

Niekat to rok pełen hucznych imprez sie u ciebie szykuje. Jak ten czas leci. Jeszcze trochę i już będziesz rodzić i tulić dzieciątko do piersi :tak:. A ja wciąż nie zaciążona :no:

Niekat to rok pełen hucznych imprez sie u ciebie szykuje. Jak ten czas leci. Jeszcze trochę i już będziesz rodzić i tulić dzieciątko do piersi :tak:. A ja wciąż nie zaciążona :no:
no to masz mega postanowienie na Nowy Rok:tak:zajsc w ciąże i urodzic zdrowie dziecko - mnie zostalo tylko to drugie:tak:;-):-)trzymam kcuki nieustajaco:tak::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry