Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Cześć dziewczyny.
A ja mam postanowienie schudnąć 10kg![]()
Spore wyzwanie Scarlet
. Powodzenia. Tylko odchudzaj sie "z głową" żeby nie było później efektu jojo i przede wszystkim żebyś nie zrobiła sobie krzywdy ;-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny.
A ja mam postanowienie schudnąć 10kg![]()
. Powodzenia. Tylko odchudzaj sie "z głową" żeby nie było później efektu jojo i przede wszystkim żebyś nie zrobiła sobie krzywdy ;-)Szlak mnie zaraz trafi!
Liwia 4 dzień w przedszkolu i gorączka! Właśnie jej zmierzyłam 37,3 - pewnie się coś rozwinie. Ręce opadają. Oprócz tego znów tyłek odparzony![]()
. Dostał na razie steryd wziewny przez tubę na oskrzela i steryd do nosa na ten katar. No ale oczywiście pomomo tego, że mu to aplikuje zdążył się gdzieś przeziębić i w nocy koszmar, ciężko oddych. Spi z nami bo boję się czy się nie udusi
Normalnie załamkaScarlet przynajmniej wiesz skąd łapie zarazki. Mój Dawid w domu siedzi i wciąż jest źle. Byłam z nim u alergolog i niby nie był chory ale zmiany na oskrzelach miał i do tego ten jego wieczny niby-katar. Dostał na razie steryd wziewny przez tubę na oskrzela i steryd do nosa na ten katar. No ale oczywiście pomomo tego, że mu to aplikuje zdążył się gdzieś przeziębić i w nocy koszmar, ciężko oddych. Spi z nami bo boję się czy się nie udusi
Normalnie załamka

Czyli jednak coś się rozkręca. Dałaś jej coś?