reklama

Dzieci z czerwca 2004

oj nie pamietam tego wyniku - ale mam go gdzies w domu to napisze wieczorem...
szacunek dla ciebie za rodzenie naturalnie takich duzych dzieci!!!że tez nie miałąś w zwiazku z tym zalecenie cc...

reklama
ja też chciałbym drugiego bobasa urodzić naturalnie a idealnie byłoby gdybym urodziła bez znieczulenia - chociaz boję sie jak cholera to chciałbym jednak wytrzymać:sorry2:po pierwsze boje sie powikłań po zzo bo conieco o nich słyszałam a po drugie chciałbym móc być z siebie dumna jak byłam po narodzinach Oliwii;-):cool2:z tym że Oli rodziłam 13 godzin wiec wolałabym żeby synuś szybciej sie zdecydował po której stronie brzuszka chce byc:dry:

az to dziwnie wygląda (brzmi);-):-p:-)
ja niesttey nie mam miłych wspomniej z porodu oliwii i może dlatego tak sie boję tego który mnei teraz czeka:-(ale ten strach i tak jest mniejszy niz tęsknota za moim synkiem:sorry2:

Oczywiście sam ból to nic miłego i tego raczej nie wspominam, ale chwila w której się widzi dzidzie bije wszystko:tak:

reklama
w naszym miescie sa dwa szpitale które nadają sie do rodzenia w tym jeden z nich jest ciagle w tarapatach i lekarze strajkuja i nie ma w tej chwili rpzynajmniej w ogóle anestezjologów!!!!tak to ja nie chchę - bede sie bardziej stresowac czy ma kto mi dziecko złapać przy porodzie niz o cokolwiek innego...
maz będzie ze mną do momentu samego porodu.Tak ustalilismy chyba ze JA zmneinię zdanie - to wtedy zostanie:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry